TV-Nyt

Discovery Networks løfter sløret for forårs nyheder på Kanal 5 og Kanal 4

2017 var et skelsættende år for Discovery Networks Danmark. Vækst og seertal slog alle rekorder, og en række nye programmer og rettigheder understregede mediehusets store ambitioner. Ambitioner og tempo er i foråret 2018 stadig højt, hvor tv-huset foruden Vinter-OL i februar også byder på et væld af nye programmer og velkendte succesformater.

Kanal 5 vil igen være omdrejningspunktet og samle danskerne til både de store sportsoplevelser, medrivende krimiprogrammer, skelsættende dokumentarer og masser af lørdagsunderholdning.

forenet med fjenden Kanal 5I foråret blænder Kanal 5 blandt andet op for programmet ’Forenet med fjenden’, der i et usædvanligt tv-eksperiment udfordrer ekstreme gruppers had til hinanden. Gennem benhårde øvelser forsøger vi at skabe forsoning mellem henholdsvis FCK- og Brøndbyfans og indvandrere og nationalister. Programmet har premiere Torsdag den 22. februar.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Profil af en morder Kanal 5Det er også på Kanal 5, at seerne i selskab med to af landets dygtigste drabschefer, Kurt Kragh og Ove Dahl, kan dykke ned i nogle af Danmarks mest spektakulære drabssager. I programmet ’Profil af en morder’, følger vi politiets jagt på drabsmanden og bevæger os helt ind i hovedet på de to erfarne efterforskere. Fra ondag den 14. februar.

– Seerne vil opleve et forår på Kanal 5, hvor der i den grad er skruet op for ambitionerne, og hvor det tydeligt kan mærkes, at vi går stærkt efter at blive en af danskernes foretrukne hovedkanaler. Vi vender tilbage med nogle af vores allerstærkeste formater som ’Politijagt’, ’5. Halvleg’ og lørdagsunderholdningsshowet ’Studie 5’, mens vi også lancerer en lang række nye programmer, der både kan råbe op, og som forhåbentlig også går lige i maven på vores seere, siger programdirektør Anne Garlichs og fortsætter:

– De vil opleve masser af action, spænding og humor, som er kendetegnende ingredienser for vores kanal – men i en ny og storslået form, som vi tror og håber, vil falde i deres smag.

Say yes to the dress kanal 4Kanal 4 skyder 2018 i gang med et brag, når der den 5. februar er premiere på ’Say Yes to the Dress – Danmark’. I 15 smukke, skøre og rørende sæsoner har det amerikanske program ’Say Yes to the Dress’ fået kvinder verden over til at sidde klistret til skærmen.

Programmet er siden versioneret til England, Canada, Australien, Benelux og Malaysia – og nu får Danmark så også sin helt egen version af det populære format. Kjoledesigner Jesper Høvring hjælper danske kvinder fra hele landet med at finde en kjole til den store dag, og i jagten på brudekjolen kommer vi helt tæt på kvinderne, når de åbner op for nogle af deres største drømme.

I foråret blænder Kanal 4 op for 3. sæson af succesprogrammet ’Nærkontakt’, hvor en ny række kendte danskere har sagt ja til at tilbringe en dag i selskab med tre spirituelle vejledere. I denne sæson møder vi blandt andre komiker Christian Fuhlendorff, skuespiller Johannes Nymark, danser Mie Moltke, tidl. cykelrytter Rolf Sørensen og skuespiller Andrea Vagn Jensen.

Skilsmissehotellet Kanal 4Kanal 4 er også klar med den nye reportageserie ’Skilsmissehotellet’ , hvor man hjælper en række skilsmissepar med at nå til enighed, når deres veje skilles. For mens nogle skilsmisser ender fredeligt, ender andre fastlåst i en konflikt med sårede følelser, mistillid og en vrede, som kan være umulig at arbejde sig ud af. På to dage skal parrene med hjælp fra eksperter nå til enighed om en løsning på deres problemer, så de kan gå derfra med en ny – og juridisk bindende – aftale for deres fremtidige samarbejde. Fra 12. februar på Kanal 4.

– Kanal 4 byder på store følelser og tv, der kan mærkes i hjertet. Gribende fortællinger og ærlige reportager er grundessensen, og vores ambition er at skabe et frirum for kvinder, hvor de kan smække benene op på sofabordet, få en pause fra hverdagens stress og og se tv, der føler og går tæt på, siger Programdirektør Anne Garlichs.

’De Unge Mødre’ vender naturligvis også tilbage på Kanal 4 til foråret, hvor både gamle kendinge og helt nye mødre inviterer os indenfor i deres hverdag helt uden filter eller forfængelighed. Og så er Camilla Framnes, der er den unge mor, som har medvirket i suverænt flest afsnit af ’De Unge Mødre’, vært på det nye talkshow ’Mødregruppen’, der eksklusivt vil kunne ses på Dplay. Her deler hun i selskab med andre medvirkende ud af sine råd og viden om børn, opdragelse, familieliv og parforhold.

Kilde: Discovery Networks presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button