Branche-Nyt

Discovery Networks Danmark ansætter ny corporate kommunikationschef

Discovery Networks Danmark har fundet sin nye corporate kommunikationschef. Valget er faldet på Casper Felt, som kommer fra en stilling som rådgiver i kommunikationsbureauet Operate.

Casper Felt vil være ansvarlig for Discoverys interne kommunikation og corporate kommunikation, og vil komme til at arbejde tæt sammen med Discoverys pressechef, Lena Bøgild, som er ansvarlig for al kommunikation omkring virksomhedens programfortefølje og sportsrettigheder.

– Vi er meget glade for at kunne byde Casper velkommen til Discovery Networks Danmark. Casper har solid erfaring med corporate communications, og de kommunikationsdiscipliner det indebærer. Vi ser frem til, han løfter vores kommunikation og interessevaretagelse på et marked som er i konstant forandring, og hvor vi har behov for hele tiden at være et skridt foran, udtaler Christian Kemp, CEO i Discovery Networks Danmark.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Casper Felt kommer fra et af landets største kommunikationshuse, Operate. Her har Casper rådgivet en række større virksomheder og organisationer inden for både PR, interessevaretagelse og kampagner. Tidligere har Casper været ansat i Danske Banks direktionssekretariat og External Relations.

– Gennem de seneste år har mediebranchen været i en rivende udvikling. Det gælder i høj grad også Discovery Networks, som har været en af frontløberne på det danske marked. Jeg glæder mig til at blive en del af den udvikling i en brydningstid, hvor vi alle ændrer vores medievaner. Og så ser jeg frem til at bringe mine erfaringer i spil i en international medievirksomhed, siger Casper Felt.

Casper Felt tiltræder den 13. august.

Kilde: Discovery Networks presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button