TV-Nyt

Discovery lancerer sportsshow – Mens vi venter

Rigtig mange sportshungrende danskere kigger i disse dage forgæves efter deres foretrukne live sport. Nu lancerer Discovery en række nye programmer på Dplay, som skal gøre ventetiden lidt lettere.

Mens vi venter’ er et sportsshow med en række af Discoverys bedste værter og kommentatorer og kører alle hverdage og lørdage frem til mindst 30. marts.

”Mens vi venter” udkommer hver dag og lørdage kl. 16 på [Dplay] og Eurosport.dk. Derudover sendes programmerne også på Eurosport 2.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Programmet byder på røverhistorier, kåringer, skjulte talenter, debatter og meget mere.

Programmet får på skift Mette Cornelius, Zak Egholm og Simon Egeskov som vært. Værterne står for underholdningen sammen med en række af Discoverys profilerede eksperter som Lars Jacobsen, Mikkel Bischoff, Morten Bruun, Brian Holm, Thomas Bay og mange andre.

De sætter coronaepidemien i et sportsligt perspektiv i et sportsshow, som læner sig op af og bruger indhold fra Discoverys store katalog af sportsrettigheder.

– Vi ved, at der sidder rigtig mange danskere derude og venter på, at deres favoritsport kommer tilbage på skærmen. Vores ambition er kort sagt at give brugerne masser af god underholdning, mens vi kæmper os igennem denne ekstraordinære tid, siger ledende redaktionschef hos Discovery Networks Danmark, Søren Klæstrup og uddyber:

– ”Mens vi venter” tager derfor fat i den aktuelle coronapandemi, men er i lige så høj grad et stærkt tilbud til vores brugere, der hungrer efter al sport. Så vi glæder os til at vise masser af nyt kvalitetsindhold i de kommende uger.

Udover de mange nye sportsshows kommer Discovery også til at udgive sammendrag fra en række ikoniske fodboldkampe samt en række programmer om de største sportsoplevelser. Det kan for eksempel være om Danmarks vej til EM, FCK’s mesterskab i 2018/2019 eller FC Midtjyllands mesterskab i 2017/2018.

Kilde: Discovery Networks presse

I samme kategori

Back to top button