TV-Nyt

Discovery køber nordiske rettigheder til de Olympiske kvalifikationsturneringer i håndbold

Discovery og Eurosport har sikret sig rettighederne til eksklusivt at vise IHFs Olympiske kvalifikationsturneringer i Danmark, Sverige, Norge og Finland frem mod de Olympiske Lege 2020.

Det glæder Christian Thye, sportsdirektør hos Discovery Networks Danmark:
”Vi glæder os til at vise i alt seks dages intense kvalifikationskampe på dame- og herresiden. Det her handler om pladser ved OL til sommer, så spillerne kommer til at give alt, hvad de har, for at komme med. Vi viser også håndboldturneringerne under sommerens OL på Dplay og vores sportskanaler, så det er en rigtig god opvarmning inden det går løs til sommer.”

Aftalen er indgået gennem det globale marketingbureau Lagardere Sports, en langvarig partner til IHF og Discovery. Aftalen betyder, at fans kan opleve alle 6 events på Dplay og Eurosport, når nogle af verdens bedste håndboldnationer kæmper om de eftertragtede pladser ved sommerens Olympiske Lege.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Når Discovery og Eurosport viser de Olympiske kvalifikationsturneringer til det nordiske publikum, sætter det en tyk streg under deres engagement frem mod de Olympiske Lege i juli og august. Andrew Georgiou, Formand, Eurosport og Global Sports Rights & Sports Marketing Solutions, udtaler:

“Fans kan allerede i dag nyde hundredvis af timers action med Olympiske sportsgrene på Eurosport-netværket hele året. At vise de Olympiske kvalifikationsturneringer er endnu et skridt på vejen i Eurosports og Discoverys Olympiske rejse. ”

“Vi vil levere de mest innovative og dybdegående digitale Olympiske Lege nogensinde til entusiaster i hele Europa. Vi er stolte af at være det eneste sted, hvor seerne kan se hvert minut af hver sportsgren med alle atleter, på den måde og det tidspunkt, seerne ønsker det.”

De tre IHF Kvindernes Olympiske Kvalifikationsturneringer finder sted fra 20.-22. marts i Spanien, Ungarn og Montenegro. De tre IHF Mændendes Olympiske Kvalifikationsturneringer finder sted i Norge, Frankrig og Tyskland fra 17.-19. april.

Discoverys langvarige partnerskab med den Internationale Olympiske Komite (IOC) som blev annonceret i juni 2015 inkluderede multimedierettigheder til 50 lande og territorier i Europa. Det blev skudt i gang med de Olympiske Vinterlege i PyeongChang i 2018 og løber til og med de Olympiske Lege i Paris i 2024.

De vigtigste datoer:
2020 IHF Kvindernes Olympiske Kvalifikationsturneringer
20-22 marts i Lliria, Spanien – Spanien, Sverige, Senegal og Argentina
20-22 marts i Gyor, Ungarn – Rusland, Serbien, Kazakhstan og Ungarn
20-22 marts i Podgorica, Montenegro – Norge, Montenegro, Rumænien og Thailand

2020 IHF Mændendes Olympiske Kvalifikationsturneringer
17-19 april i Trondheim, Norge – Norge, Brasilien, Chile og Sydkorea
17-19 april i Paris, Frankrig – Frankrig, Kroatien, Tunesien og Portugal
17-19 april i Berlin, Tyskland – Tyskland, Sverige, Slovenien og Algeriet

Kilde: Discovery Networks presse

I samme kategori

Back to top button