YouSee

Discovery tv kanaler vender tilbage hos Yousee

Aftalen forener Warner Bros. Discovery og YouSee om fremtiden ved at udvide det eksisterende samarbejde omkring først HBO Nordic og siden HBO Max til nu yderligere lineære kanaler og den nye streamingtjeneste Max, der samler alt det bedste indhold fra HBO Max, discovery+ og Eurosport.

Aftalen kommer på et tidspunkt, hvor tv og streaming flyder stadig mere sammen, og hvor seerne ønsker adgang til det bedste indhold på en fleksibel og brugervenlig måde med mulighed for at samle kanaler og tjenester ét sted. Ligesom lanceringen af YouSee Play og YouSee Streamer er led i den udvikling, så er samarbejdet mellem YouSee og Warner Bros. Discovery det også.

Med aftalen med Warner Bros. Discovery får YouSee-kunder adgang til otte ekstra kanaler samt det nye Max med nyt og udvidet udvalg af de bedste tv-serier fra HBO, film fra Warner Bros., true crime, dokumentarer og reality fra discovery+, samt live-sport fra Eurosport – – bl.a. hvert et øjeblik fra OL i Paris 2024.

Den nye streamingtjeneste Max er tilgængelig her fra 21. maj og i YouSee Play og Bland Selv, hvor man kan vælge mellem varianterne Max Standard og Max Standard + Sport, som er inkl. Eurosport 1 og 2. YouSee Play Bland Selv-kunder som i dag har valgt HBO Max, får automatisk Max Standard med dobbelt så meget indhold fra 21. maj.

YouSee har kun lavet en aftale omkring Standard udgaven af Max, der ikke indeholder 4K / Dolby Atmos lydkvalitet. Dermed kan YouSee kunder ikke se Max med den bedst mulige billede/lyd oplevelse.

Kanal 4 og Kanal 5 tilbage i Grund-, Mellem- og Fuldpakken

Fra 11. juni kan alle otte kanaler vælges i YouSee Play, som byder på fuld valgfrihed og masser af fleksibilitet. Alle med Grund-, Mellem- og Fuldpakken får Kanal 4 og Kanal 5. Prisen på tv-pakkerne stiger ikke i første omgang i hvert fald.

Kanal 5 vil som udgangspunkt ligge på kanalplads 11, og Kanal 4 ligger på kanalplads 21. Hvis du har lavet din egen kanalrækkefølge, vil de nye kanaler blive tilføjet sidst i kanalrækkefølgen.

Det var fra årsskiftet til 2020 at samarbejdet ophørte mellem YouSee og Discovery. YouSee ville af med alle Discovery kanaler i de faste tv-pakker og kun tilbyde Discovery kanaler som Bland Selv. Det var Discovery ikke med på, og der skulle altså gå 4 år og en fusion af HBO Warner Bros og Discovery, inden de to parter fandt hinanden igen.

6 kanaler som Bland Selv

De resterende seks kanaler 6’eren, TLC, Eurosport 1 og 2 samt Discovery og Investigation Discovery kan tilvælges af Bland Selv-kunder.

Du vil kunne se, hvor mange point de nye Bland Selv kanaler kommer til at koste i YouSee Play, når de lanceres den 11. juni 2024. Du vil kunne se pointene på yousee.dk/play

Vil samle danskerne om mere indhold og flere oplevelser

YouSee Warner Bros Discovery
Christian Morgan, CEO hos YouSee og Christina Sulebakk, Managing Director hos Warner Bros. Discovery Nordic

CEO i YouSee, Christian Morgan, siger:
”Vi er rigtigt glade for at udvide vores samarbejde med Warner Bros. Discovery. Det betyder, at vi kan give vores kunder landet over endnu mere fantastisk indhold og endnu flere store oplevelser. Samlet ét sted. Med den højeste fleksibilitet og bedste brugeroplevelse.”

Managing Director Warner Bros. Discovery Nordic, Christina Sulebakk er også meget tilfreds med aftalen:
“Jeg er meget begejstret for aftalen med YouSee, der gør vores store indholdskatalog af film, serier og sport tilgængeligt for endnu flere danskere. Vi har netop annonceret vores nye udvidede streamingtjeneste Max, der kombinerer vores stærke udvalg af indhold af forskellige genrer og titler på én samlet tjeneste. Samtidig styrker samarbejdet også Warner Bros. Discoverys tilbud til annoncører ved at tilføje betydeligt flere unikke seere på både lineære og digitale platforme.”

Sammen med den nye streamingtjeneste Max vil det ifølge Christian Morgan styrke udbuddet af tv og streaming til kunder i hele Danmark:

”Aftalen med Warner Bros. Discovery passer perfekt ind i vores strategi om at kunne tilbyde det vigtigste og mest efterspurgte indhold på tværs af tv-kanaler og streamingtjenester.”

Kilde: YouSee presse

Læs også

I samme kategori

Back to top button