[responsive_menu_pro]

Discovery flytter hovedkvarter og sendelicens til Holland

| søndag 13. jan, 2019 09:23 | opdateret 14. jan, 2019 kl. 10:56 | 2 Kommentarer
brexit

Brexit betyder at Discovery nu flytter både hovedkvarter og sendelicenser for sine europæiske tv-kanaler. Ansøgningen om sendetilladelser er kun for Discovery’s internationale kanaler, altså ikke Kanal 4, Kanal 5 osv.

Discovery Communications har ansøgt om sendelicenser til sine kanaler i Holland, og det bliver også stedet for virksomhedens europæiske operationelle hovedkvarter for deres europæiske betalings-tv kanaler.

“This decision ensures continuity of our services for the viewer across Europe. This change means that a number of new roles will be created in Amsterdam and a number of roles will move from London to Amsterdam,” lyder det i en pressemeddelelse.

Kilde: Broadband TV News

Del på:

Tags:

Gemt under:: Branche-Nyt

2
Kommentarer

Please Login to comment
1 Kommentar tråde
1 Tråd svar
0 Følgere
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Kommentar forfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Giv mig besked
mich

Så må vi se om vi slipper for reklame afbrydelser mdit i udsendelserne

Hvor mon TV3 flytter hen ?

Per M

Reklame afbrydelserne bliver næppe droppet på de kanaler som Discovery ejer, for der er også reklame afbrydelser på de Hollandske Discovery kanaler.
Så det er nok derfor at de flytter deres Engelske aktiver til Holland, for at de kan fortsætte med at have alle de reklame afbrydelser på kanalerne.

TV3 kanalerne, mja dem kunne Viasat måske finde på at flytte hjem til Sverige, for så kan de også få lov til at beholde alle deres reklame afbrydelser.