Discovery erklærer sig som vinder i første halvår af 2017

| torsdag 06. jul, 2017 16:25 | 0 Kommentarer

Discovery Networks Danmark kommer stærkt ud af årets første seks måneder, og især Kanal 5 har haft et forrygende første halvår med flere markante succeser.

Sammenlignet med første halvår 2016 er Discovery den kommercielle tv-gruppe, der har oplevet størst seerfremgang med en stigning i kommerciel seerandel på 1,1 %-point (personer 15-50 år). MTG-gruppen følger tæt efter, mens TV 2-gruppen må notere en tilbagegang i målgruppen.

Fremgangen hos Discovery bæres både af de danske og internationale kanaler. Størst fremgang er der til vores hovedkanal, Kanal 5, der har klaret sig rigtig godt med en seerandel på 9,2% (personer 15-50 år) i årets første seks måneder. Det er kanalens højeste seerandel nogensinde i første halvår.

Udover stor succes på Kanal 5, har Discovery’s mange stærke fodboldrettigheder som blandt andre Alka Superliga, Premier League og Europa League også bidraget til den samlede vækst i årets første halvår. Seertallene for alle rettigheder har oplevet en væsentlig stigning siden sidste år, for eksempel har Premier League kampene på 6’eren oplevet en fremgang på hele 4,5 %-point (personer 15-50 år).

Kilde: Discovery Networks der henviser til Gallup TV-Meter, shares (´16 TV hhs live+vosdal – ´17 ALL hhs live+vosdal+7days TS)

Del på:

Tags: ,

Gemt under:: TV-Nyt, Branche-Nyt