Branche-Nyt

Discovery ansætter ny programredaktør

Discovery Networks Danmark opruster i sin redaktionsstab, når Kristian Porsgaard Rosasco den 1. oktober bliver ny programredaktør. Han skifter fra en stilling som producent og chef for livsstil og krimi hos produktionsselskabet Laud People.

Hos Discovery skal Kristian Porsgaard Rosasco være ansvarlig for en bred vifte af opgaver og blandt andet være med til at videreudvikle den store satsning på krimi og underholdning til både TV og streamingtjenesten discovery+.

”Med ansættelsen af Kristian tilføjer vi endnu en profil til vores i forvejen dygtige redaktionsstab. Vi er meget glade for, at Kristian bliver en del af Discovery og er overbevist om, at Kristian med sin store erfaring vil bidrage positivt til den udvikling af nyt indhold,” siger Pil Gundelach Brandstrup, Programdirektør hos Discovery Networks Danmark.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Den nye programredaktør ser også frem til at blive en del af Discovery.

”Jeg synes, det er utroligt spændende at skulle være en del af en af verdens største medievirksomheder, og jeg glæder mig til at være med til at styrke den i forvejen stærke position på streaming endnu mere,” siger Kristian Porsgaard Rosasco.

Tidligere har den journalistuddannede nye programredaktør været Executive Producer samt udviklingsredaktør og redaktionschef hos Warner Bros. Her var han med til at producere ‘Drabscheferne’ og ‘Profil af en morder’ til netop Discovery. Det er altså også en rutineret herre inden for de virkelighedsbaserede genrer, som Discovery får med ombord.

Kristian Porsgaard Rosasco har også erfaring fra Danmarks Radio, hvor han i flere år fungerede som både vært og redaktør på blandt andet TV Avisen, Aftenshowet og Vi Ses Hos Clement.

 

Kilde: Discovery Networks presse

Image

I samme kategori

Back to top button