Branche-Nyt

Direktørrokade hos TV3 og Viasat

MTG Danmark har med virkning fra den 1. januar 2011 udnævnt Jesper Grønholdt til ny administrerende direktør for Viasat i Danmark. Samtidig udnævnes Kim Poder til administrerende direktør for TV3.

Jesper Grønholdt (th) og Kim Poder har stået i spidsen for henholdsvis TV3 og Viasat siden 2002 og 2001. Der er således tale om en rokade, hvor de to direktører bytter ansvarsområder. Organisationsændringen sker ud fra et ønske om at sikre større kompetencebredde og en bedre integration i den øverste ledelse.

MTG’s koncerndirektør Jørgen Madsen udtaler:

”Jesper Grønholdt og Kim Poder har begge skabt overbevisende resultater i de stillinger, de har haft hidtil. Når vi alligevel har valgt at dele opgaverne på en ny måde, hænger det sammen med, at vi i MTG i stigende grad skal arbejde som én sammenhængende organisation. Det skal afspejle sig i direktionens sammensætning og kompetencer. Viasat og TV3 er ganske vist selvstændige forretningsenheder, men vi oplever en stadig større sammenhæng mellem vores indholdsprodukter, vores konkurrencekraft i forhold til abonnementssalg og on-demand-produkter og i sidste ende vores reklameindtægter. Ved at sikre at alle i direktionen bidrager med erfaringer til samtlige forretningsområder, står vi stærkest i konkurrencen. De kommende år vil byde på store forandringer i mediamarkedet, og vi kommer til at udvikle os meget markant, både teknologisk og kommercielt. Vi kommer til at tænke nyt og langt mere integreret i forhold til vores indholdsproduktion og vores distribution”.

Kilde: TV3 presse

Tags

Relaterede artikler

Back to top button
Close
Close