DIGITALT.TV har opgraderet vores streamingtjeneste og sportsrettighedsoversigter

| tirsdag 19. sep, 2017 15:27 | opdateret 25. sep, 2017 kl. 11:35 | 5 Kommentarer

DIGITALT.TV har i en række år fulgt udviklingen inden for streamingtjenester og sportsrettigheder med guides og artikler. Nu har vi givet vores oversigter for disse to ting en overhaling, og gjort dem mere brugervenlige med nye muligheder.

Vores nye Streamingtjenesteoversigt tilbyder mulighed for at filtrere efter indholdstype/gratis tjenester, ligesom du ved tjenester med sport, hurtigt kan få et overblik over væsentlige sportsrettigheder.

Vil du gerne have et overblik over, hvem der sidder på hvilke sportsrettigheder, så har vi opbygget en helt ny Sportsrettighedsoversigt, hvor du også her hurtigt kan filtrere efter de informationer, du søger. Så viser vi, hvilke kanaler der viser pågældende sport. Også her kan du aktivt tjekke streamingtjenesternes væsentlige sportsrettigheder.

Tjek også vores nye TV-pakke oversigt her

Vi håber du synes om de nye guides, og du er meget velkommen til at hjælpe med at holde dem opdateret fremover.

Del på:

Gemt under:: Streaming, Branche-Nyt

Kommentarer (5)

  1. HansPedersen siger:

    Men stadig intet nyt med den tyske Bundesliga? Er der slet ikke “snak på gangen” eller andet om at prisen snart falder nok? Det er godt nok utroligt må jeg sige.

  2. Per M siger:

    Lige en tilføjelse til den Tyske gratis streaming tjeneste Myspass, så er den tilgængelig som app til Android og iPad/iPhone:

    https://play.google.com/store/apps/details?id=de.myspass.app&hl=de

    https://itunes.apple.com/de/app/myspass/id415360096?mt=8

Skriv et svar