Branche-Nyt

Digital Devices klar med DVB-T2 tuner understøttelse

DuoFlexCTT2Tyske Digital Devices er klar med DVB-T2 understøttelse i deres seneste udgave af deres tuner udvidelsesmodul DuoFlex C/T/T2. Som navnet antyder, så kan dette tunermodul benyttes med både kabel-tv og terrestriske tv-signaler inklusiv den nyeste DVB-T2 standard. Der skal en driver opdatering til for at bruge det nye tunermodul, såfremt du allerede har Digital Devices tuner kort i din computer.

Begrænsninger med danske HDTV kanaler

I Danmark anvender Boxer TV DVB-T2 delvist til HDTV og almindelige tv-kanaler. Det er dog vigtigt at understrege, at man med et DuoFlex C/T/T2 ikke vil kunne se HDTV kanalerne fra Boxer. Boxer laver en ekstra beskyttelse af disse gennem CI+ kodningssystemet der kræver en parring af kortlæsermodulet, noget som der ikke er givet licens til endnu på computere. SD kanalerne der sendes i DVB-T2 virker. For at se kodede kanaler med DuoFlex C/T/T2 skal man også have en CI udvidelsesmodul fra Digital Devices.

Digital Devices Cine C/T/T2 udvidelsen kan købes nu hos Digital Devices og koster 159 euro. Det er også muligt at købe det sammen med Octopus V3 Bridge modulet til 209 euro. Levering starter fra 16/10.

Læs vores anmeldelse af  DuoFlex C/T/T2

I samme kategori

Back to top button