Streamingnyt

Det som skjules i sneen – Sæson 2 på vej på Viaplay

Den anerkendte serie ‘Det som skjules i sneen’, som er baseret på en idé af krimiforfatter Leif GW Persson, vender tilbage med en anden sæson med eksklusiv premiere på Viaplay i efteråret 2021.

Krimi-dramaet var en stor seersucces og blev rost af anmelderne og nomineret i tre kategorier ved Kristallen-prisuddelingen i 2019. Hovedrolleindehaveren, Robert Gustafsson, (Den hundredårige, Torsk på Tallinn) vandt en Kristall i kategorien ’Bedste mandlige skuespiller’ for sin skildring af lederen af gruppen for uløste sager, Peter Wendel.

Anden sæson af ‘Det som skjules i sneen’ er, ligesom den foregående, inspireret af virkelige hændelser. Handlingen centrerer sig om en lokal politichef, Ludvig Larsson, der viser sig at leve et mørkt dobbeltliv. Ludvig Larsson spilles af Samuel Fröler (Inden vi dør, Skærgårdsdoktoren m.m.)

“Der er selvfølgelig en risiko ved at påtage sig en rolle som denne, hvor eksponeringen bliver total, men jeg synes, at det blev opvejet af udfordringen. Men det skal være ægte – ikke noget halvhjertet, som det har tendens til at blive, når karakterer som denne skal portrætteres. Det er krævende at sætte sig ind i en person af denne type, hvis det skal være troværdigt, må du gå helt ind i karakteren. Det krævede en stor tillid fra- og et tæt samarbejde med Kristian og produktionen. Plus det vigtigste og absolut afgørende; en respektfuld åben dialog med mine medspillere,” siger Samuel Fröler.

Parallelt fortælles også historien om Peter Wendel og den brogede skare af politibetjente i hans uløste sager-gruppe. I denne sæson af ‘Det som skjules i sneen’ vil personerne blive trukket ind i den mest personlige og følelsesbetonede kriminalsag nogensinde.

Flere kendte ansigter fra første sæson vender tilbage i anden sæson blandt andre Louise Peterhoff er tilbage som Caijsa, Ia Langhammer som Barbro, Christopher Wagelin som Jorma, Ingela Olsson som Ulla, Peter Gardiner som Ante og Cilla Thorell som Stella. Der er også flere nye navne på rollelisten heriblandt Celie Sparre og Stefan Gödicke.

“Sæson et af ??’Det som skjules i sneen’ var en stor succes og en af ??vores største seerfavoritter nogensinde, så vi er selvfølgelig meget glade for, at det snart er tid til fortsættelsen. Også i sæson to har vi et fantastisk cast og et ekstremt stærkt plot, så jeg er meget spændt på, hvordan seerne vil tage imod den. Jeg tror, ??vi er mange, der har længtes efter denne varme og karismatiske uløste sager-gruppe og deres mildt sagt alternative måde at løse sager på,” siger Filippa Wallestam, EVP og Chief Content Officer hos NENT Group.

Anden sæson af ‘Det som skjules i sneen’ er en Viaplay Original og en samproduktion mellem Viaplay og Discovery Networks Sweden. Sæsonen vises senere på Discoverys platforme.

Produktionsselskab bag er Yellow Bird med Alexia af Kleen og Eiffel Mattsson som producere. Manuskriptet er skrevet af skaberne Aron Levander og Hans Jörnlind, og serien er instrueret af Kristian Petri og Camilla Strøm Henriksen.

Kilde: Nent Group presse

I samme kategori

Back to top button