TV-Nyt

Det magiske juleværksted

- DR julehygger hver søndag i advent

I Det magiske juleværksted’ samler Timm Vladimir hver søndag i advent børnefamilierne til hygge, klippe-klistre, bagværk og højtlæsning af gode gamle julefortællinger.

Programmet skal give god stemning og julehygge og forslag til, hvordan særligt børnefamilier kan lave aktiviteter sammen og hver for sig i en tid, hvor luciaoptog, julebanko og juleafslutning med gymnastikholdet er aflyst.

I ’Det magiske juleværksted’ er der særligt tre aktiviteter, Timm Vladimir og hans gæster kaster sig over. Det er julebagning med inspiration til konfekt og bagværk, familierne selv kan lave, ligesom der også går lidt ’Jørgen Clevin’ i udsendelserne. I hvert fald vil der være masser af bud på, hvordan man selv kan klippe-klistre og for eksempel lave dekorationer, julepynt, julekort og hjemmelavede julegaver. Sidst, men ikke mindst vil der også blive fortalt gode julehistorier, som bliver læst op i programmerne.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Når den direkte udsendelse er overstået, byder DR1 hver adventssøndag på en familiefilm, så hyggen kan fortsætte. Første søndag i advent er det for eksempel Anders Thomas Jensens prisvindende danske film ’Skammerens datter’, mens det anden og tredje søndag i advent er henholdsvis filmen ’Klatretøsen’ og ’Familien Jul’.

Kilde: DR presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button