TV-Nyt

Det går YouSee kunderne glip af – Foråret på Discovery Networks kanalerne

Der er masser af underholdning fra det virkelige liv, når forårets programmer rykker ind på Dplay og Discoverys 11 kanaler. Der satses på Dplay, f.eks. får den danske Top Gear premiere der, mens den først senere kommer på Kanal 5. Måske et tegn på at Discovery Networks stadig håber på en eller anden aftale med YouSee.

– 2020 bliver året, hvor Discovery for alvor går digitalt. Vi investerer massivt i vores streamingtjeneste Dplay og har høje ambitioner om at gøre tjenesten til en af de mest populære streamingtjenester herhjemme. Det betyder masser af eksklusivt indhold skræddersyet til Dplay, som vi kommer til at dryppe ud over hele foråret, siger Christian Kemp, adm. direktør for Discovery Networks Danmark

Top Gear på dansk

Hurtige biler, spektakulære biler og biler man næsten ikke kan kalde biler. Action, drengerøvsstemning og vilde udfordringer. Til foråret blænder vi op for den danske version af det verdensomspændende bilprogram, ’Top Gear’.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Med tv-vært Felix Smith, skuespiller Dar Salim og racerkører Jesper Carlsen i front, præsenteres det første Top Gear på dansk – spækket med alt det, som har gjort programmet til et hit verden over. Også hos folk, der ikke kan kende forskel på en Lada og en Lamborghini.

– Det her er ikke kun godt nyt for Kanal 5, men i den grad også for enhver dansk seer med hang til motorkræfter og god underholdning. ’Top Gear’ har vist sit værd verden over og er et format, der passer til Kanal 5 og Dplays DNA, som en muskelbil passer til en bugtende bjergvej i solnedgangen, siger Christian Kemp, adm. direktør for Discovery Networks Danmark.

Top Gear’ får premiere på Dplay, og kan senere på foråret ses på Kanal 5.

Over Atlanten er tilbage

Over Atlanten 2020
Foto: Carsten Andersen/Discovery Networks Danmark

At sejle tværs over et ocean udelukkende med vindens hjælp er det ultimative eventyr. I sæson to af det populære format ’Over Atlanten’ skal seks kendte danskere uden sejlererfaring krydse Atlanten i sejlbåd. Journalist og radiovært Anders Lund Madsen, diamantdronningen Katerina Pitzner, musikeren Wafande, kunstneren Kristian von Hornsleth, YouTuberen Julia-Sofia og kokken Jesper Vollmer udgør i sæson to den umage besætning, der under lederskab af OL-guldvinder Jesper Bank, skal krydse det store ocean.

Vi er med, når nye venskaber bliver skabt, når bølgerne går højt, når hjemveen melder sig, når søsygen slår til, og når dagene smelter sammen med den uendelige horisont.

Den anden sæson af ’Over Atlanten’ får premiere til foråret på Kanal 5 og Dplay.

Drabscheferne fra 1. januar

Drabscheferne Dplay
Foto: Per Arnesen/Discovery Networks Danmark

Discovery Networks fortsætter en stærk tradition for krimi med både nye og kendte formater, med blå blink, blodstænk, DNA-profiler og dét skridt tættere på politiets arbejde.

Dplay præsenterer det nye program ’Drabscheferne’ fra 1. januar. Programmet kan senere på foråret også ses på Kanal 5. I otte programmer fortæller politiets drabschefer om de grusomme sager, der stadig nager: De uopklarede mordsager. Ikke kun for spændingens skyld, men for at nye oplysninger kan komme frem. Mordene skal opklares. Morderne skal straffes. Og du er med.

– Vi har opbygget en stærk position på krimi, og vi ved, at programmer, hvor man kommer helt tæt på politiets arbejde – både i politibilen og i efterforskningen – virkelig er noget, der optager vores seere. Derfor er vi tilbage denne sæson med både nye og kendte formater, og skyder året i gang allerede 1. januar med ’Drabscheferne’, som vi har høje forventninger til, udtaler Christian Kemp.

Foråret byder også på sæson to af ’Forbrydelser der rystede Danmark’, som er reportageserien om de kriminalsager, vi alle talte om. Programmet har premiere på Dplay til foråret og kan senere på foråret også ses på Kanal 5.

Man viser også nye sæsoner af de populære reportageserier ’Strøgvagterne’ og ’Lufthavnens Beredskab’, som begge har premiere på Kanal 5 og Dplay til foråret. Og så vender Vlado og kollegerne tilbage med blå blink og udrykning i den 22. sæson af succesformatet ’Politijagt’.

Ex on the Beach – sæson 4

Et hold nye singler står igen klar til at kaste sig ud i deres livs største oplevelse, når ’Ex on the Beach’ sæson fire har præmiere. Otte heldige singler med otte sprudlende personligheder, flytter i denne sæson ind en uovertruffen brasiliansk luksusvilla, der danner rammen for både intriger, kærlighed, jalousi og den slags drama, som kun ’Ex on the Beach’ kan levere. For ex’erne lurer hele tiden og er klar at bryde igennem havets overflade, når deltagerne mindst venter det.

’Ex on the Beach’ får premiere på Kanal 4 og Dplay til foråret.

Remee Mathilde
Foto: Per Arnesen/Discovery Networks Danmark

Remee og Mathilde, Elvira og de danske Kardashians

Remee og Mathilde vender tilbage med endnu en sæson i programmet af samme navn, der allerede nu kan ses på Dplay. Igen kommer vi helt tæt på hitproduceren Remee og kæresten, topmodellen Mathilde Gøhler, der lever et liv, som de fleste kun tør drømme om.

Det er også på Dplay, at man i løbet af foråret kommer tæt på den sprudlende Elvira Pitzner, datter af diamantdronningen Katerina Pitzner, der i en alder af 22 år, har sat sig i direktørstolen i sit eget liv og skabt en succesfuld karriere ved simpelthen bare at være…. Elvira. Vi følger Elvira, hendes kæreste Marc, deres fælles hund, Eddie Spaghetti, og deres fascinerende, luksuriøse, kærlige – og til tider højdramatiske – hverdag.

Vi skal også stifte bekendtskab med Olsen-familien, hvis mest kendte medlem er realitystjerne, blogger og influencer Irina Olsen. Det er ikke helt ved siden af at kalde Olsen-familien for ”de danske Kardashians”, så snart man får indblik i deres farverige familieliv. Den farverige familie kan ses på Kanal 4 og Dplay allerede i januar måned.

De unge mødre kun på Dplay

Allerede den 6. januar er sæsonpremiere på den 29. sæson af reportageklassikeren ’De unge mødre’. Men som noget helt nyt vises programmet eksklusivt på Dplay. For Danmarks sejeste mødre nyder godt af alle de nye, spændende muligheder, streamingformatet giver. Som noget helt nyt filmer de unge mødre nemlig selv programmet, hvilket betyder, at vi kommer endnu tættere på, når mødrene hudløst ærligt deler ud af deres liv.

– De unge mødre’ er et program, der igennem rigtig mange år har kørt med stor succes på Kanal 4. Men de seneste par år har vi oplevet, at flere og flere af de trofaste seere ser programmet på Dplay, hvor de har haft adgang til snigpremierer. Det tager vi nu den fulde konsekvens af og har besluttet os for at gøre ’De unge mødre’ til et eksklusivt program på Dplay, fortæller Christian Kemp, adm. direktør for Discovery Networks Danmark.

’De unge mødre’ vises eksklusivt på Dplay.

Sport på Discovery Networks kanalerne

Året starter med et vemodigt farvel til hele Danmarks tennisdarling, Caroline Wozniacki.

Hun slår nemlig de sidste slag som professionel tennisspiller ved Grand Slam-turneringen Australian Open. Følg Danmarks uden sammenligning største internationale sportsnavn i sine sidste kampe for at gentage karrierens største triumf – sejren ved Australian Open i 2018. Og sig farvel og tak til Caro for mange timers storslået og neglebidende underholdning. Det er sidste chance.

Australian Open spilles fra 20. januar til 2. februar 2020 og sendes eksklusivt på Eurosport, Kanal 5 og Dplay.

2020 bliver også året, hvor Discovery for anden gang kan lægge skærm til De Olympiske Lege. Første gang var under vinter-OL i PyeongChang i 2018, og ambitionerne for OL-dækningen er ligeså høje denne gang som under vinterlegene i Sydkorea.

– Ligesom at sende landsholdsbold, så er et OL noget helt specielt og et særligt ansvar som broadcaster. Derfor går vi til opgaven med tårnhøje ambitioner – for en dækning i højeste kvalitet, og for at gøre noget nyt og overraskende. Vi kommer til at stille samtlige minutter fra legene til rådighed på Dplay, og med en stærk dansk tilstedeværelse og et stort Eurosport-maskineri i ryggen, tør jeg godt love, at der er timevis af OL-spænding i vente, siger sportsdirektør hos Discovery Networks Danmark, Christian Thye.

I 2020 venter der igen stærke oplevelser med Christian Eriksen, Kasper Schmeichel og resten af de danske stjerner. Landsholdet skal nemlig pudse formen af op til EM på hjemmebane, og Kanal 5 og Dplay er naturligvis med i forberedelseskampene frem mod EM-slutrunden.

Derudover bliver det også spændende at følge FC København i 1/16-finalen i Europa League. De danske mestre har fået en interessant lodtrækning, når de skotske mestre fra Celtic venter i to nervepirrende opgør. Uanset om FC København besejrer skotterne eller ej følger vi turneringen tæt hele vejen til finalen i polske Gdansk den 27. maj.

Samtidig er vi selvfølgelig med helt til det sidste i det, der tegner til at blive en ultra spændende afslutning i 3F Superligaen. Her går vi ind i et forår, hvor FC Midtjylland og FC København kommer til at kæmpe indædt om titlen, og så bliver det også interessant at se, om AGF kan hente de første medaljer i mands minde.

Jakob Fuglsang havde et forrygende 2019, hvor han vandt Liége-Bastogne-Liége, en etape i Vueltaen og mange andre løb. I 2020 satser den stærke dansker på et godt resultat i Giro d’Italia, som i Danmark kan ses eksklusivt på Eurosport og Dplay. Astana-rytteren går efter at gøre sig gældende i det samlede klassement og kan samtidig bruge løbet som en del af sine forberedelser frem mod OL i Tokyo, hvor drømmen er endnu en OL-medalje.

Kilde: Dicovery Networks presse

I samme kategori

Back to top button