TV-Nyt

Det bli’r godt igen

- TV 2 markerer årsdagen for corona med direkte aktualitetsshow

TV 2 markerer årsdagen for corona for at minde hinanden om, at vi heldigvis går mod lysere tider, og vores normale liv også forhåbentlig vender tilbage snart.

Det er snart et år siden, Danmark lukkede ned første gang. Det er et år, vi aldrig glemmer, og situationen er fortsat alvorlig med omfattende restriktioner. Men de vigtige vacciner er landet og er i gang med at gøre en forskel.

Værter for ’Det bli’r godt igen’ er Natasja Crone og Mikkel Beha Erichsen, og de sætter blandt andet fokus på nogle af de mange ændringer, coronaen har skabt i vores liv, og hvordan vi har ændret adfærd. Vi har kastet os ind i byggemarkeder og ud i talrige gør-det-selv-projekter, og andre er gået all in på strik, broderier, surdej eller noget helt femte.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Nogle har misset den store og længe planlagte familiefest. Andre har mistet deres arbejde og måske fundet en ny vej i arbejdslivet. Og nogle vil af med lejligheden og købe hus på landet, når de skal leve mere isoleret, og cafélivet lige nu er so last year.

– ’Det bli’r godt igen’ er den sætning, vi danskere muntrer hinanden op med, og den stemning prøver vi at ramme i programmet. Vi har også brug for at grine lidt af os selv og den måde, vi har ændret adfærd på under coronaen, og Anders Breinholt kigger forbi med rammende klip i selskab med en kendt gæst. Christian Degn, Lene Beier og Rasmus Tantholdt besøger inspirerende danskere, og mon ikke også Mikkel Beha Erichsen tager en tur i sin jolle i Københavns Havn og inviterer gæster ombord, siger Kamilla Walsøe.

’Det bli’r godt igen’ byder også på musikalske optrædener, og der bliver ligeledes et kig til udlandet, hvor coronaen mange steder har ændret på boliger og kulturer.

Det bli’r godt igen
Det bli’r godt igen
Kilde: TV 2

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


I samme kategori

Back to top button