TV-Nyt

Tynde blå linjer

- ny svensk politi dramaserie

Er du svenske serier og måske også politidrama, så har svenske SVT 17. januar premiere på en ny dramaserie med danske undertekster. Serien hedder Tynde blå linjer, hvor vi følger politibetjente, Sara, Magnus, Jesse, Leah, Dani og Faye der arbejder i den samme politienhed.

Ude på gaderne i Malmö møder de alt fra misbrugere til voldtægtsofre. De håndterer ekstreme situationer og stærke følelser. Nogle dage er jobbet umenneskeligt og mentalt stressende.

De passer på hinanden og er som de fleste mennesker, men med et job, der kræver, at følelserne holdes tilbage, når de tager uniformen på. Men hvad sker der, når følelser undertiden overtager?

Serien er på 10 episoder.

Video Thumbnail
Den tynde blå linje // Trailer
De er politibetjente, deres arbejdsplads er gaderne i Malmø, og de kæmper med at forene deres hårde profesionelle liv med privatlivet og dem, de elsker. Sara, Magnus, Jesse, Leah, Dani og Faye arbejder i den samme politienhed. De passer på hinanden og er som de fleste mennesker, men med et job, der kræver, at følelserne holdes tilbage, når de tager uniformen på. Men hvad sker der, når følelser undertiden overtager?
17 jan 2021 21:00
SVT1

Tynde blå linjer (1:10) SVT1
Drama, Svensk Serie
10 Afsnit

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

I samme kategori

Back to top button