TV-Nyt

Den nye vært på Kender du Typen er fundet

Det bliver Anna Lin, der tidligere har været fast vært på nyhedsprogrammet til børn, ‘Ultra Nyt’, som sammen med de to livsstilseksperter Anne Glad og Flemming Møldrup skal gå på opdagelse i kendte menneskers hjem.

Værtspladsen blev som bekendt ledig da Mads Steffensen besluttede at forlade DR.

Anna Lin startede sin karriere på DR’s talenthold, der også tidligere har udklækket en række af DR’s mest markante personligheder, som Andrea Elisabeth Rudolph, Mikael Bertelsen, Simon Jul, Iben Maria Zeuten, Frederik Cilius og Julie Rudbæk.

Og ligesom Sofie Linde gjorde det før hende, tager Anna Lin nu skridtet fra at være børnevært i DR til også at skulle lave mere bredt tv til hele familien, når hun afløse Mads Steffensen, der valgte at stoppe som vært i DR ved årsskiftet. Et skridt, hun glæder sig meget til at tage.

– Det er så vildt at få lov til blive vært på et af mine egne yndlingsprogrammer, der har fulgt mig gennem hele livet. Det er nogle store sko, jeg skal udfylde, så det bliver med stor ydmyghed, at jeg skal invitere seerne med ind i kendte danskeres hjem. Og jeg glæder mig så meget til at grine med Anne og Flemming og komme til selv at lære en masse om danskernes livsstil, siger Anna Lin.

– Anna Lin er et dejligt frisk pust, som jeg tror vil komme med en masse god energi til programmet. Og så er hun virkelig nysgerrig på livsstil og tendenser, siger Anne Glad.

Den anden halvdel af ekspert-makkerparret, Flemming Møldrup, supplerer:

– Er det rigtigt?! Det glæder jeg mig til.

Og også hos redaktionschef for ‘Kender Du Typen?’ Søren Bo Hansen er der naturligvis glæde at spore, i forhold til at Anna Lin er frisk på nye udfordringer:

– Anna Lin er et af de lysende talenter i DR, og vi er rigtig glade for, at hun har sagt ja til at påtage sig opgaven som vært på ’Kender Du Typen?’ Vi er overbeviste om, at hun kommer med en nysgerrighed og friskhed, og kan udfordre Flemming og Anne med nye og overraskende spørgsmål, siger Søren Bo Hansen.

DR går i gang med optagelserne til den nye sæson i løbet af de næste uger.

Kilde: DR presse

I samme kategori

Back to top button