TV-Nyt

Den nye dansk/svenske TV 2 serie Efterforskningen har fået premieredato på svensk tv

Den nye dansk/svenske serie Efterforskningen har fået premieredato på svensk tv. Den får premiere på SVT 28. september. I Danmark vises serien på TV 2, men vi har endnu ikke en konkret premieredato fra dem.  Det vil dog være nærliggende, at de sender den omtrent samtidigt.

Serien, der er skrevet og instrueret af Tobias Lindholm, giver et unikt indblik i Jens Møller og Københavns Politis imponerende og komplekse efterforskning, der førte til opklaringen af drabet på den svenske journalist Kim Wall. Serien er blevet til i tæt samarbejde med Jens Møller selv og Kim Walls forældre.

Udover Søren Malling i rollen som drabschef Jens Møller medvirker store navne som Pilou Asbæk, der spiller anklager Jakob Buch-Jepsen, mens rollerne som Ingrid og Joachim Wall spilles af to af Sveriges helt store stjerner Pernilla August og Rolf Lassgård.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Derudover medvirker Laura Christensen, Charlotte Munck, Henrik Birch , Hans Henrik Clemensen, Dulfi Al-Jabouri  og Anders Juul.

Oprindeligt var serien udviklet af TV 2 i fællesskab med TV4 / C More, men sidstnævnte trak sig fra projektet, hvorfor serien i Sverige ender på SVT.

Kilde: Via Expressen.se

I samme kategori

Back to top button