Streamingnyt

Den nye Chromecast er præsenteret – 2 nye modeller

Ny Chromecast farverGoogle har netop præsenteret 2 nye Chromecast enheder. Den ene er efterfølgeren til den gamle Chromecast, og den anden er en ny model kun til lyd.

Den nye Chromecast har fået nyt design i 2 farver: sort, rød og gul. Den nye model er lavet sådan, at selve HDMI stikket sidder på en plastikforlænger, hvilket skulle sikre at du ikke kommer i pladsproblemer med andre HDMI tilslutninger på dit tv uden et adapterkabel som på den gamle model. Desuden er den nu magnetisk, så den kan sidde fast på TV, der har metal bagbeklædning.

chromecast ny version 2015

Annonce - artiklen forsætter nedenunder
Ny Chromecast bagside TV
Den nye Chromecast er magnetisk så den kan sidde fast på dit TV

Nyt er også support for hurtigere WiFI, der er nemlig support for både AC-standarden og 5 GHz. Den nye Fast Play funktion sikrer en hurtigere afspilning af indhold, fordi der kommunikeres mellem app og Chromecast allerede når f.eks. Netflix app’en åbnes, og ikke som nu først begynder, når du trykker på Cast knappen.

Opløsning er fortsat 1080p og altså ikke 4k, men det havde vi nu heller ikke forventet.

Den nye Chromecast skulle også have forbedret understøttelse af spil, hvor telefonen bruges som controller.

https://youtu.be/yX6Kkq7hPJY

Chromecast audio dongleChromecast Audio enheden er ny og baseret på tilslutning via 3,5 mm jack, RCA eller optisk udgang til højttalere i hjemmet. Audio Chromecasten understøtter desuden Multiroom, så du kan forbinde flere i forskellig rum i dit hjem. Spotify får i samme ombæring Chromecast support.

Vi har endnu ikke de danske priser, men Google har offentliggjort den amerikanske pris som er $35 for begge modeller, hvilket er omkring 235 danske kroner. Prisen i USA er den samme som på den forrige model.

Chromecast 2015 danske priser

Dansk pris ser ud til at være 320,-  og den sorte version kan leveres indenfor 2 dage, mens Gul og Rød først er klar til afsendelse 12. oktober. Den danske pris på den nye er således 50,- dyrere

I samme kategori

Back to top button