TV-Nyt

Den italienske Supercup på CANAL+

feature canalplusInden næste weekends premiere på den italienske Serie A tager CANAL+ allerede i denne weekend hul på en ny sæson med top fodbold fra støvlelandet. Inter – Roma mødes i den italienske Super Cup kl. 20.45 på CANAL+ Sport 1, mens man søndag kl. 21.00 kan følge Milans møde med Juventus i Berlusconi Cup.

Italienske Inter får svært ved at leve op til sidste sæson, hvor Milano-mandskabet knuste al modstand på dets vej. Jose Mourinhos tropper vandt både mesterskab, pokalturneringen og Champions League. Eneste titel der glippede var sidste års Super Cup mod Lazio. Nu får Inter igen chancen i årets udgave af Super Cuppen mod Roma, som Inter besejrede tidligere på året i den italienske pokalfinale.

Inter tager hjemme på San Siro i Milano i mod Roma i et spændende opgør, der giver en lille forsmag på, hvad man kan forvente af de to mandskaber i den kommende sæson. I jagten på klubbens 6. mesterskab i træk har Inter byttet Mourinho ud med den tidligere Liverpool træner, spanieren Rafael Benitez. Roma har til den denne sæson blandt andet oprustet med brasilianske Adriano, der tidligere har haft stor succes i den italienske liga.

Søndag bliver der mulighed for at tjekke dagsformen på to outsidere til det italienske mesterskab, når CANAL+ transmitterer fra Milan – Juventus i Berlusconi Cup.

Super Cup:

 

Lørdag den 21. august kl. 20.45 på CANAL+ Sport 1
Inter – Roma

Berlusconi Cup:

Søndag den 22. august kl. 21.00 på CANAL+ Sport 2
Milan – Juventus

Kilde: Canal+

I samme kategori

Back to top button