TV-Nyt

Den bedste tid

- ny quiz på TV 2 Fri med Annette Heick som vært

Den bedste tid er en ny quiz om danmarkshistorie, der kan ses på TV 2 Fri fra 23/03. I hvert program er temaet et årti. Der er seks programmer i alt med to deltagere i hvert program.

I det første afsnit af Den bedste tid

Har Anders Lund Madsen og Christine Feldthaus gået i hotpants og kan de danse disko?  Vært Annette Heick udfordrer de to gæster Anders og Christine på deres smagsløg, rytme-talenter og musik-hukommelse om 1970’erne.

Kan de huske, hvilken bil de kørte i, hvilket tøj de gik i – og hvad de generelt lavede i de sjove 1970’ere? Gennem en række quiz-runder får de genoplivet minderne – og dystet sig frem til et helt præcist årstal.

I program 2 af Den bedste tid

Hvorfor var Lars Hjortshøj altid bleg i 1980’erne og Janni Pedersen brun? Har Lars haft langt hår? Og hvem er bedst til aerobic? Annette Heick udfordrer de to gæster Lars og Janni på deres smagsløg, aerobic-talenter og sang-hukommelse om 1980’erne.

Kan de huske hvilken bil de kørte i, hvilket tøj de gik i og hvad de lavede i fattigfirserne? Gennem en række quiz-runder får de genoplivet minderne – og dystet sig frem til et helt præcist årstal.

Den bedste tid
Den bedste tid
Kilde: TV 2

Læs også

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

I samme kategori

Back to top button