Streamingnyt

DAZN – sports streamingtjeneste kan købes officielt i Danmark fra 1. december

DAZN, streaming sportstjenesten er som vi tidligere har berettet på vej til Danmark. I et stykke tid har man kørt med beta tests, men fra 1. december lanceres DAZN officielt i mere end 200 lande, herunder Danmark.

DAZN har hidtil opereret i Tyskland, Østrig, Schweiz, Brasilien, Italien, Japan, Canada, USA og Spanien med en række sportsrettigheder. Lanceringen i de nye lande er med boksning.

Live boksekampe på DAZN

Den første live kamp bliver 5. december kampen Ryan Garcia – Luke Campbell.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

12. december er der heavyweight titelopgør, når den regerende verdensmester Anthony Joshua sætter titlerne på spil mod bulgarske Kubrat Pulev.

Udover live kampe, så kommer der arkivindhold med klassiske kampe og original programmer 40 DAYS, Saturday Fight Live og ONE NIGHT.

DAZN lover at der kommer yderligere sportsgrene og indhold i starten af 2021.

Maks 17,- / måned i Danmark

I pressemeddelelsen nævnes en generel introduktionspris på maks £1.99 / måned alt efter område, der nævnes ikke om prisen bliver mindre i Danmark.

I forhold til enheder så nævnes der generelt: Smart TV, set-top bokse, streaming sticks, smartphones, tablets, PCs og spillekonsoller. Det omtales at der kan være regionale forskelle på enheder, og at man kommer med en mere konkret liste senere.


creativeref:1011l108896

I samme kategori

Back to top button