StreamingnytBranche-Nyt

DAZN – sportens Netflix vil ud i 200 lande med boksning

DAZN, streamingtjenesten for sport, er pt. tilgænglig i Tyskland, Østrig, Schweiz, Brasilien, Italien, Japan, Canada, USA og Spanien. DAZN melder dog nu at man satser på en voldsom ekspansion her i 2020, hvor man vil ud til 200 lande.

Fokus på den globale lancering bliver på et engelsksproget tilbud med boksning. Det er åbenbart her, at man har fundet en vej ind i et ellers svært rettighedsmarked, hvor rettigheder varierer meget fra land til land.

“Beginning this spring, most of the world will have access to DAZN and its unmatched schedule of boxing events,” udtaler DAZN Group Executive Chairman John Skipper.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Første “globale event” bliver Canelo Alvarez’s kommende kamp lørdag den 2. maj.

Hidtil så har Viaplay Total Reklame-link siddet på de større boksekampe i de nordiske lande. DAZN bekræfter at man også kommer til Danmark, og oplyser at de kommer med priser i forhold til de nye markeder inden 2. maj.

DAZN sidder på en del sportsrettigheder på de markeder, de allerede er aktive på. F.eks. har man samtlige kampe live fra Premier League i Canada, der ikke ligesom de europæiske marked er ramt af Premier Leagues regler for hvilke kampe, der må vises live.


I samme kategori

Back to top button