Streamingnyt

DAZN betatester Global lancering med Ortiz Jr. v Vargas boksekamp

Vi har tidligere skrevet om sportstreamingtjenesten DAZN. Tjenesten er pt. tilgænglig i Tyskland, Østrig, Schweiz, Brasilien, Italien, Japan, Canada, USA og Spanien. Men her i 2020 så skal DAZN ud til 200 lande.

Fokus på den globale lancering er som engelsksproget tilbud med boksning. Det var planen, at den globale launch for DAZN skulle have været 2. maj med en boksekamp, men så kom Coronaen som bekendt og aflyste det.

Nu melder DAZN så, at man er klar med sit første globale event, som bliver en betatest i forbindelse med boksekampen Ortiz Jr. v Varga den 24. juli i Las Vegas.  Kampen bokses uden tilskuere og skulle egentligt have været bokset allerede 28. marts.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Har du tidligere tilmeldt dig som interesseret med din email hos DAZN, har du sikkert fået en mail med tilbud om at teste tjenesten i forbindelse med kampen, ellers kan du måske nå det endnu her.

DAZN vil gerne have feedback fra betatesterne i forbindelse med kampen. Ifølge den mail vi har fået fra DAZN, så ser det ud til, at man skal se kampen live, så man skal i givet fald være villig til at sidde oppe meget tidligt om morgenen natten mellem fredag/lørdag dansk tid. Streamen starter kl. 02:00 , mens hovedkampen først bokses omkring 05:30 dansk tid.

Kilde: DAZN

I samme kategori

Back to top button