StreamingnytTV-Nyt

David Duchovny i ny serie på C More

Aquarius C More C Mores nye thrillerserie Aquarius slår den 16-årige Emma sig sammen med en mand, som snart skal vise sig at blive en af historiens værste mordere. David Duchovny spiller politimanden Sam Hodiak, som forsøger at redde Emma ud af Charles Mansons kløer. Samtlige afsnit af Aquarius bliver tilgængelige for streaming den 21. august.

I Aquarius spiller David Duchovny strømeren Sam Hodiak, som er en dekoreret krigshelt fra anden verdenskrig og nu politimand som efterforsker mordsager. Vi er i 60’erne, og Sam kan knap nok genkende sit ungdoms USA. Landet er præget af skulderlangt hår og peace, love and harmony, narko, stigende kriminalitet, demonstrationer, politibrutalitet, Black Power og Vietnamkrigen.

Da Sams ekskærestes teenagedatter Emma (Emma Dumont) forsvinder i et hav af hippier, påtager han sig den utaknemmelige opgave at finde hende. Han får hjælp af sin unge kollega Brian Shafe (Grey Damon), som har ladet sit hår vokse, så han kan infiltrere hippiekulturen. Sam og Brian er to modsætninger, men forenes i deres intense søgen efter Emma, som har slået sig sammen med en gruppe, der ledes af en forbryder med rockstjernedrømme. Han hedder Charles Manson (Gethin Anthony) og i løbet af et par år, bliver hans navn kædet sammen med en lang række bestialske mord.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Thrillerserien Aquarius, som er gennemsyret af musik fra 60’erne, er skrevet af John McNamara (”In Plain Sight”), som også producerer den sammen med David Duchovny, Marty Adelstein (”Prison Break”) og Melanie Greene. Aquarius kommer fra Tomorrow Studios/ITV Studios og første sæson, som har premiere på C More den 21. august, består af 13 afsnit.

AQUARIUS på C More

Hele første sæson bliver tilgængelig for streaming den 21. august.

Første afsnit har premiere på C More Series og C More Series HD den 21. august kl. 22.00. Et nyt afsnit vises de følgende tolv fredage.

I samme kategori

Back to top button