Streamingnyt

Danskernes Netflix-vaner i 2017

2017 blev et år, hvor Netflix-medlemmer så mere end 140 millioner timer af serier, film, dokumentarer og stand-up hver eneste dag over hele verden. Det svarer til cirka en milliard timer om ugen. Og dagen, hvor danskerne og resten af verden bingede allermest, var ikke overraskende 1. januar, hvor sofaen nok var det foretrukne spot for mange.

Dansker så Bee Movie 317 gange i 2017
Den længe ventede Stranger Things 2 var serien, der fik flest danskerne til at bingerace i 2017, altså færdiggøre sæsonen inden for 24 timer efter premieren. Og et dansk Netflix-medlem gør sig helt særligt bemærket ved at se Bee Movie hele 317 gange – bare i 2017. En imponerende præstation når man tænker på, at medlemmer i gennemsnit ser cirka 60 film på Netflix om året. Lignende har et medlem i USA præsteret af se Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl intet mindre end – hold fast – 365 dage i streg.

Blandt danskere er der stor forskel på, hvordan vi ser vores yndlingsserier. Vi rangerer da også som det 11. land i verden, der binger mest Netflix hver eneste dag. Nogle serier sluger vi fra ende til anden, andre ser vi over længere tid. Der var også de serier, der fik os til at være serie-utro (altså der hvor man lige ser lidt forud, selvom man ser serien med sin partner), og dem der var så gode, at de samlede os på tværs af generationer.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

aaret der gik paa Netflix

Kilde: Netflix

I samme kategori

Back to top button