Branche-Nyt

Dansker udpeget som ny direktør for Viacom i Norden

Danske Jesper Dahl bliver ny direktør (General Manager) for Viacom International Media Networks (VIMN) i Norden. Jesper Dahl har haft skiftende roller hos Viacom de sidste 13 år, hvor han senest har været nordisk distributionschef.

Viacom er en af verdens største mediekoncerner og består af en række af de mest populære underholdningsbrands som MTV, Nickelodeon, Comedy Central og Paramount+. I sin nye rolle som direktør får Jesper Dahl det overordnede ansvar for den nordiske del af forretningen og vil referere til James Curell, der er President for VIMN i Storbritannien, Norden og Østeuropa.

Om forfremmelsen af Jesper Dahl siger James Curell;

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

“Jesper har spillet en afgørende rolle i vores udvikling og succeser i Norden, herunder at nytænke vores distributionsstrategi i regionen samt lanceringen af vores populære nye SVOD-tjeneste Paramount+. Andrea Sahlgren forlader forretningen i god form, og jeg er meget begejstret for, at Jesper er klar til at stå i spidsen for Viacom i dette vigtige marked, og at vi har sådan en bredde af talent at trække på indenfor Viacom”.

Jesper Dahl ser frem til at trække i arbejdstøjet

“Med et hastigt voksende OTT-marked, er vi på et virkelig spændende stadie i forbruget og distributionen af indhold. Mere end nogensinde før er det vigtigt at levere stærkt indhold og gå forrest med løsninger, der imødekommer både partnernes og forbrugernes behov, og jeg glæder mig til fortsat at bidrage til udviklingen af Viacom’s tilbud,” siger han og fortsætter:

“I Danmark har en af vores kanaler i et par måneder været en del af grundpakken hos flere distributører, som har øget vores lineære markedspenetration betydeligt. Vi ser også en stabil stigning i streaming og engagement på vores digitale platforme i Danmark. Sidste år lancerede vi således vores SVOD-tjeneste Paramount+ i tæt samarbejde med YouSee, som bidrager til at styrke vores digitale tilstedeværelse, og vi vil fortsætte med at investere i både partnerskaber og i vores kendte brands”.

Jesper Dahl sluttede sig til Viacom i 2005 og har senest fungeret som Vice President for indholdsdistribution med fokus på at øge distributionen og forfølge strategiske vækstmuligheder på tværs af de nordiske markeder. Det gælder fx den nylige nordiske lancering af Paramount+, der tilbyder det eksklusive 1st pay Window for de nyeste film fra Paramount Pictures samt en masse klassiske film og andet Viacom-indhold.

Dahl har tidligere haft forskellige ledende stillinger inden for salg og distribution hos Viacom i Norden, MTV Networks og Canal Digital. Dahl erstatter Andrea Sahlgren efter hendes 12 succesfulde år hos Viacom.

Kilde: Pressemeddelelse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button