Streamingnyt

Danske stjerner på kortet til stort MMA-stævne

Den irske MMA-stjerne Conor McGregor, der sidste år boksede mod Floyd Mayweather, har i den grad været med til at sætte MMA på verdenskortet – én sportsgren der i øjeblikket vinder hastigt frem pga. ligaer som UFC og Cage Warriors, sidstnævnte organisation gæster nu Sverige for første gang og dét med danske fightere på kortet.

Cage Warriors er Europas førende og ældste MMA-organisation, én organisation, som har kickstartet karrieren for mange af de største navne i sporten, herunder Conor McGregor. I mere end to årtier har Skandinavien selv klækket nogle af de bedste MMA-fightere, og nu samler Cage Warriors nogle af Skandinaviens bedste fightere forud for det første besøg i Sverige. Fra Danmark er det bl.a. UFC-veteranen Nicolas Dalby og Søren Bak der går ind i buret.

Danske Nicolas Dalby, der er blandt Skandinaviens dygtigste MMA-fighter med 11 sejre i træk over en periode på fem år, vender tilbage til Cage Warriors fra UFC med håbet om at opnå endnu en flot vinder-stime.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

“Jeg glæder mig virkelig meget. Som tidligere Cage Warrior-champ har jeg et godt forhold til organisationen, og jeg glæder mig til at bevise mit værd igen. Og så er Göteborg dejlig tæt på, så jeg håber på at se en masse danskere hinsidan,” siger Nicolas Dalby om sit kommende comeback.

Søren ‘True Viking’ Bak, også fra Danmark, skal også i kamp i Göteborg. Bak har netop opnået en imponerende sejr over Martin Stapleton ved CW88.

Cage Warriors events er kendt for at have en utrolig atmosfære og danne rammerne for nogle fantastiske fights mellem nogle af de hårdeste og bedste MMA-kæmpere i Europa. Cage Warriors CW93 kan ses den 28. april på Viaplay Total Reklame-link.

Kilde: Viaplay presse

t?a=1648236828&as=1115883496&t=1&tk=0&i=1Annonce

I samme kategori

Back to top button