Streamingnyt

Danske Mads Burnell klar til sin UFC debut på Viaplay Fighting

Mads Burnell UFC Viaplay
Foto: Mads Jørgensen

De danske MMA-fans kan godt begynde at glæde sig og sætte kryds i kalenderen den 2. september. Her er den unge, opadstormende MMA-kæmper, Mads Burnell, nemlig blevet booket til sin UFC debut, hvor han møder brasilianske Michel Prazeres ved UFC Fight Night i Rotterdam – og du kan se kampen på Viaplay Fighting

Han er 23 år gammel, europæisk No-Gi mester i brasiliansk jiu-jitsu, og blandt de hurtigste nogensinde til at opnå et sort bælte. Mads Burnells udvikling passer ganske perfekt på betegnelsen ”Mixed Martial Artist”. Han startede allerede som 6-årig til brydning, 13-årig til boksning og 16-årig til MMA, hvilket allerede har ført til en prof. MMA-rekordliste på 8 sejre og kun et enkelt nederlag.

Den unge kæmper har længe været kendt i det danske MMA-miljø som et enormt talent, og for de fleste har det kun været et spørgsmål om tid, før UFC-kontrakten kom i hus. Burnell har evnerne, udseendet og ikke mindst attituden med sig, og besidder en forfriskende udansk attitude når det kommer til troen på egne evner.

”Jeg har altid gerne villet udfordre og provokere de grænser, der bliver sat op for hvad man må og kan. Jeg ved jeg er god, og det vil jeg ikke holde tilbage,” udtaler Burnell, som bruger al sin tid på benhård træning under den erfarne Head Coach, Nikolai Koubti. Burnell træner i det førende danske kampsportcenter, Arte Suave, der bl.a. også huser Joachim Christensen og Damir Hadzovic.

Den faste overbevisning og stærke mentalitet kommer også til udtryk, når Burnell vurderer sin kommende modstander. ”Jeg vidste faktisk ikke, de havde nisser i Brasilien,” siger danskeren tørt om den lave brasilianer. ”Han er en lille gnom, og jeg regner med at stoppe ham i midten af
2. omgang. Han gasser, og så submitter eller knockouter jeg ham.”

Du kan se Mads Burnell til UFC Fight Night – Rotterdam lørdag den 2. september på Viaplay Fighting.

Kilde: Viaplay presse

I samme kategori

Back to top button