Branche-Nyt

Danske fodboldrettigheder 2021-2024 kommer i udbud 1. maj

Allerede i 2019 bliver det afgjort hvem der skal vise Superliga fodbold fra fra sommeren 2021 til 2024.  I øjeblikket sidder Nordic Entertainment Group (NENT) og Discovery Networks på rettighederne, og disse to var klar til at forlænge rettighederne.

Divisionsforeningen ville i sommers gerne forlænge samarbejde med NENT og Discovery frem til 2024. Det krævede dog konkurrencemyndighedernes velsignelse. Det fik de imidlertidig ikke umiddelbart. Konkurrencemyndighederne her krævet, at rettighederne skal udbydes med et varsel på seks måneder. Det sker med baggrund blandt andet i kommentaterer fra TV 2 og IMG. Sidstnævnte står bag streamingtjenesten [Strivesport].

Divisionforeningen meldte 1. november ud, at rettighederne sendes i udbud 1. maj. Rettighederne omfatter Superligaen, NordicBet Liga og Sydbank Pokalen – både live, højdepunkter samt radiorettigheder.

Den 1. maj 2019 bliver udbudsmaterialet publiceret. Herefter forventes det, at interesserede har til udgangen af maj måned til at komme med bud.

Kilde: Divisionsforeningen presse og Mediawatch.dk

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button