Branche-Nyt

Danske Christina Sulebakk i front for HBO Max i Europa, Mellemøsten og Afrika

WarnerMedia annoncerer, at danske Christina Sulebakk, tidligere General Manager for HBO Europe, nu indtager rollen som General Manager for HBO Max EMEA (Europa, Mellemøsten og Afrika).

I den nye stilling kommer Christina Sulebakk til at have ansvaret for at opgradere de nuværende HBO-streamingtjenester (HBO Nordic, HBO España, HBO Portugal og HBO Go i Centraleuropa) til HBO Max i løbet af 2021 og på sigt rulle HBO Max ud i flere territorier på tværs af Europa, Mellemøsten og Afrika. Sulebakk rapporterer til Johannes Larcher, Head of HBO Max International.

Som tidligere annonceret, vil de eksisterende HBO-brandede platforme, herunder HBO Nordic, blive opgraderet til HBO Max senere i år. Indtil da vil HBO Europes streamingtjenester have fuld fokus på at fortsætte med at udbyde unikt indhold til de mange eksisterende kunder.

Christina Sulebakk har i flere år indtaget en vigtig lederposition hos HBO Europe, og hun har spillet en afgørende rolle i lanceringen af HBO Nordic, HBO España og HBO Portugal, såvel som hun har været med til at transformere HBOs centraleuropæiske forretning til streaming. Senest har hun også været med til at udvikle go-to market-strategien for HBO Max LatAm.

I dag annonceres desuden HBO Max EMEAs ledelsesteam, der består af en række yderst erfarne ledere med mange års erfaring inden for DTC-forretningen på tværs af Europa:

Line Mykland kommer til at lede Content Experience-teamet, som er ansvarlige for at udvikle og implementere den redaktionelle strategi og vision for HBO Max-platformen i EMEA – med fokus på et lokalt publikum og kundegruppe. Mykland har været ansat ved HBO siden 2012, hvor hun var en af drivkrafterne bag lanceringen af HBO Nordic. Siden da har Mykland spillet en afgørende rolle for HBO Europe, og hun har drevet virksomhedens OTT-forretning samt skabt forbedringer indenfor Programming, Product, Technology og Operations. Senest har hun stået i spidsen for transitionen til HBO Max-platformen.

Roberto Soto kommer til at stå i spidsen for Growth Marketing. Han skal lede et team, der består af afdelingerne Commercial Strategy & Business Development, Subscriber Acquisition, CRM & Customer Service, Social, Brand, Digital Creative og Activations & Publicity. Soto er ny i virksomheden og har en solid baggrund som senior executive, hvor han har stået i spidsen for strategiudviklingen – og udrulningen af adskillige streaming-forretninger i Sydamerika, USA og Europa.

Brett Horowitz kommer til at lede Data, Insights & Planning, hvor han bliver ansvarlig for afdelingerne Finance & Strategy og Data & Insights. Horowitz har været hos WarnerMedia i mere end 17 år, her under ved HBO i New York, hvor han har arbejdet inden for forskellige grene af corporate finance og blandt andet supporteret HBOs internationale forretning, Technology Operations, OTT og streaming. Siden 2013 har Horowitz haft base i Stockholm, hvor han har været CFO for HBO Nordic.

Tobias Andersson bliver leder af EMEAs regionale juridiske afdeling og samtidig en del af HBO Max’ globale juridiske afdeling med David Ho i spidsen. Andersson har arbejdet udførligt med OTT og streaming i Europa i mere end 10 år og kom til HBO Nordic i 2014 som General Counsel. Senest har han fungeret som Deputy General Counsel hos HBO Europe.

Andreas Ferdinand kommer til at lede afdelingen for Product Development. Han bliver en del af HBO Max’ globale produktteam under Sarah Lyons såvel som en del af EMEA-teamet, og han skal stå for at forme app-oplevelsen på tværs af HBO Max-platformene inden for EMEA. Ferdinand har mere end 18 års erfaring med udvikling af brugerorienterede produkter inden for telecom -og medieindustrien og har været ansat hos HBO Europe siden 2019.

Mark Spivey bliver Talent Lead og skal stå for at udrulle strategien for talentudvikling, som skal supportere HBO Max’ overordnede prioriteter og kultur i EMEA. Spivey har mere end 30 års erfaring som både business partner og specialist inden for HR i en global sammenhæng. Indtil sidste år var Spivey Head of HR for HBO Europe, og senest er han rykket ind i en mere global rolle, hvor han er med til at definere WarnerMedias tilgang til succession planning, talent reviews, high-potential engagement og performance.

Christina Sulebakk udtaler: “Med denne stærke gruppe af ledere og deres solide erfaring fra årtiers arbejde med forskellige grene af DTC-forretningen, er vi mere end klar til at opgradere vores HBO-brandede streamingplatforme i Europa til HBO Max og samtidig planlægge lanceringen af HBO Max i mange nye territorier inden for EMEA i de kommende år. Med støtte fra vores kolleger hos WarnerMedia og vores fantastiske, globale HBO Max-team kunne jeg ikke være mere begejstret for de ambitiøse planer, vi har for HBO Max og den rejse, der ligger foran os.”

HBO Max EMEA kommer til at arbejde tæt sammen med WarnerMedia International, der bliver ledet af Priya Dogra, President, WarnerMedia EMEA & Asia (excl. Kina) og hendes ledergruppe bestående af Hannes Heyelmann (Programming), Antony Root (Original Production), Pierre Branco (Affiliate Sales) og Vanessa Brookman (Kids). Partnerskabet mellem lederne inden for de forskellige teams er allerede påbegyndt og spiller en afgørende rolle for HBO Max’ success i EMEA.

Kilde: HBO presse

I samme kategori

Back to top button