Lyd produktnyt

Danske Canvas HiFi vakte opsigt på CES Messen

Danmark er kendt for lydprodukter med fokus på design, og det lille danske firma Canvas HiFi præsenterede ved CES messen deres bud på bedre tv-lyd med flot design.

Canvas HiFi’s fokus er på ét produkt, nemlig en flad og bred højttaler, der monteres TV’et, så højttaler og fjernsyn fremtræder som én enhed der kan købes i forskellige designs, f.eks. med farvede stoffronter eller træ lamel designs.

Produktet er skabt til skærme mellem 55 og 77″. Ved bestillingen opgiver man målene på skærmen og det ønskede design, så man får den perfekte visuelle udtryk lige netop til sit rum/tv. Canvas leveres med både gulvstativ og vægbeslag og tilsluttes nemt via HDMI eARC.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Skifter du senere til en anden fladskærm, kan du købe en ny front, der passer til det opgraderede TV, så længe det er indenfor størrelserne, som Canvas tilbyder naturligvis.

I forhold til det mere tekniske så tilbyder Canvas HiFi rumoptimering via CANVAS iOS and Android app samt BACCH 3D crosstalk cancellation. Internt finder vi en Burr-Brown DAC. Der er WiFi og der kan forbindes via Apple AirPlay 2 og Google Cast, Tidal, Spotify og Roon.

Tjek også videoen ud herunder, hvor du også kan se nærmere på løsningen set fra bagsiden.@avforums with first impressions of CANVAS HiFi at CES 2024 (Review)
@avforums with first impressions of CANVAS HiFi at CES 2024 (Review)I samme kategori

Back to top button