Dansk Top Gear politianmeldt

| onsdag 04. sep, 2019 17:49 | 2 Kommentarer
kanal 5 dansk top gear

Optagelserne til den nye danske udgave af Top Gear er netop startet, og tilsyneladende har man allerede været lidt for frække i forhold til optagelserne.

Onsdag har man nemlig kørt rundt i firhjulstrækkere ved Rubjerg Knude Fyr, noget som ikke er tilladt.

– Bilerne har angiveligt kørt rundt i området, mens de er blevet filmet til et tv-program, siger Helene Overby, der er skovfoged i Vendsyssel og dermed Naturstyrelsens repræsentant i området til P4 Nordjylland.

– Hvis man sender en tv-udsendelse, hvor der bliver kørt i klitterne, så er det svært for folk at vide, at det må man altså ikke. Derfor vil det også være rigtig ærgerligt, hvis optagelserne bliver sendt, fortsætter Helene Overby.

Discovery Networks Danmark oplyser, at Discovery tager ikke selv del i produktionen, men at de naturligvis altid forventer, at de produktionsselskaber, de bruger, agerer i overensstemmelse med gældende ret i de lande, hvor optagelserne foregår.

Det er Nordisk Film og TV A/S, der producere Top Gear til Discovery Networks og Kanal 5. De har ikke meldt noget ud endnu i forhold til politianmeldelsen.

Vært Felix Smith har selv delt billede fra optagelserne på sin Instagram

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Felix Smith (@felixtsmith) den

Stream 11 Discovery Networks live tv-kanaler – Prøv Dplay gratis 30 dage her

Del på:

Tags:

Gemt under:: Branche-Nyt

2
Kommentarer

for at kommentere
1 Kommentartråde
1 Svar i tråden
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Kommentarforfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Underret om
Per M

Ham Felix Smith har stort set altid først tænkt med røven og så efter et godt stykke tid bagefter tænkt med knolden.
Til gengæld kan man så også se på Instagram, at han får nogle skidebalder fra folk efter han lagde de billeder op.

Men så må de fra Discovery Networks/Kanal 5’s side af give dem et påbud om, at de overhovedet ikke har lov til at anvende de optagelser fra Rubjerg Knude Fyr til de programmer, for man kan jo ikke have at værterne i en sprit nyt serie viser hvordan at de render rundt og viser hvordan de overtræder loven.

tlk

Man får omtale ved at ødelægge den danske natur. Skamfuldt!
Felix Smith og Lasse Rimmer skulle fjernes fra skærmen. Det vanvittige dårlige program “krejlerkongen” med Lasse Rimmer skal absolut fylde hele sendefladen om aftenen på TV2 fri som i denne måned er gratis på Boxer. Hvad skal et program som krejlerkongen i det hele taget på TV2 fri.

Vil gerne anbefale den nye BBC top gear serie. Når man i Danmark vil lave sin version af en udenlandsk tv koncept ender det altid
som en dårlig version af det orginale program.