Streamingnyt

Dansk Michelin-kok tryller med andre mad-genier på Viaplay

Four Hands Menu giver et unikt indblik i, hvordan nogle af verdens største kokke-genier i samarbejde skaber og tilbereder nye retter i verdensklasse. I hvert afsnit af den nye Viaplay Original følger seerne to kokke, der sammen tilbereder en menu for første gang. På tre dage lader de sig inspirere af hinandens idéer og kreativitet, og slutresultatet bliver en menu tilberedt i fællesskab – en menu for fire hænder.

Den danske stjernekok Esben Holmboe Bang, der er kendt i kokkekredse som manden, der redefinerede det norske køkken, er blandt de første annoncerede navne i serien. Han er en ubestridt mester og hjernen bag den hyperminimalistiske restaurant Maaemo i Oslo, der har fået tildelt intet mindre end tre Michelin-stjerner.

Ud over Esben Holmboe Bang kan man også glæde sig til at opleve færøske Poul Andrias Ziska og svenske Niklas Ekstedt i Four Hands Menu. Ziska er kendt som et kreativt geni, der har formået at skaffe den første Michelin-stjerne til Færøerne og dermed én gang for alle at placere øgruppen på det kulinariske verdenskort. Niklas Ekstedt har drevet restaurantvirksomhed siden han var helt ung og har blandt andet åbnet ‘Ekstedt’ i Stockholm, hvor maden hovedsageligt tilberedes over åben ild.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Flere verdensberømte kokke vil løbende blive tilføjet serien.

Four Hands Menu er Viaplays første mad-dokumentar, som giver vores seere et unikt indblik i kokkefænomenet “at lave mad med fire hænder”; et begreb, som tidligere fortrinsvis var kendt blandt kokke. Vi er stolte af at kunne tilføje en mad-dokumentar til originalporteføljen, og vi både tror og håber på, at vores seere tager godt imod den, eftersom den byder indenfor i en fascinerende verden og samtidig ikke ligner noget, vi tidligere har produceret til Viaplay,” siger Flemming Fjeldgaard, Head of Viaplay i Danmark.

Four Hands Menu er udviklet af kokken Niklas Ekstedt og produktionsselskabet Zodiak Factory. Serien er produceret på engelsk af Mastiff. Serien følger to kokke i fælles stræben efter at skabe en smuk, inspirerende og velsmagende menu, og der er derfor lagt stor vægt på seriens visuelle side.

“Dokumentarserien er optaget på nogle af verdens mest spektakulære restauranter og smukkeste lokationer – lige fra Færøerne til Filippinerne. Vi er stolte over at være med på så stor en produktion med nogle af verdens mest eftertragtede kokke,” siger Matilda Snöwall, VD Mastiff AB.

Four Hands Menu er en Viaplay Original som får premiere i efteråret 2018, eksklusivt på Viaplay i hele Norden.

Kilde: Viaplay presse

t?a=1648236828&as=1115883496&t=1&tk=0&i=1Annonce

I samme kategori

Back to top button