TV-NytStreamingnyt

Dansk Love Island premiere trak mange til

Efter blot en uge med LOVE ISLAND rullende over danskernes tv-skærme og tablets, kan Nordic Entertainment Group glædeligt konstatere, at programmet placerer sig som det ultimativt mest sete på Viaplay i hele sidste uge (uge 43). Og premiere-programmet, der blev skudt i luften sidste mandag, trak over 270.000 seere på tværs af platforme, og er på Viaplay og Viafree mere set end det ellers meget populære reality-program Robinson Ekspeditionen.

”Det glæder os, at danskerne har taget så godt imod LOVE ISLAND, og at vi, efter blot en uge med det nye program på skærmen, kan se, at vi har rigtig godt fat i den unge seer-målgruppe på tværs af platforme, hvor over en kvart million danskere har set premiere-programmet fra i mandags”, siger Kenneth Kristensen, Programdirektør Nordic Entertainment Group Danmark.

Endvidere breder LOVE ISLAND sig til en succes udover skærmen, og underholdningsvirksomheden kan berette om en markant vækst på Instagram, hvor over 13.000 efter den første uge følger den officielle Love Island Danmark-profil. Derudover har 50.000 allerede nu downloadet den tilhørende LOVE ISLAND-app, hvilket indikerer en stor relevans og aktualitet hos brugerne.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Samtidig er det glædeligt at erfare, at LOVE ISLAND-relaterede historier bliver taget godt imod hos læselystne danskere og LOVE ISLAND-fans, og at også influencers har taget formatet til sig.

”Vi kan med glæde konstatere, at vi med Love Island fastslår, at vi både har indholdet og de digitale platforme til at tiltrække de yngre seere, så LOVE ISLAND-formatet er et match made in heaven mellem vores seere og vores digitale platforme. Det er et godt eksempel på, at Nordic Entertainment Group er lykkedes med ikke blot at følge med, men at være frontløbere i den digitale udvikling tv-mediet lige nu gennemgår”, siger Kenneth Kristensen, Programdirektør Nordic Entertainment Group Danmark.

Kilde: Nent Group presse

t?a=1648236828&as=1115883496&t=1&tk=0&i=1Annonce

I samme kategori

Back to top button