TV-Sport

Dansk floorball sikret fortsat tv-dækning hos Sport Live

Kanalen SPORT LIVE og Floorball Danmark er blevet enige om fortsat tv-dækning af dansk floorball i den kommende sæson. Aftalen inkluderer kampe fra herrernes Select Floorball Liga, DM-Superfinalen samt det traditionsrige Arena Nord Pokal Final4-stævne i januar.

Floorball Ligaen er den bedste række i Danmarksturneringen. Sæsonen løber fra september og frem til foråret, hvor der spilles semifinaler. Derefter findes DM-vinderne i Superfinalen.

SPORT LIVE er også med, når Pokalturneringen afgøres i januar. Final4-stævnet er en af sæsonen største og vigtigste begivenheder i dansk floorball, og det er traditionelt en kæmpe floorballfest. SPORT LIVE sender både herrernes og kvindernes pokalfinaler.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Aftalen er en fortsættelse af det tætte samarbejde, som SPORT LIVE og Floorball Danmark indledte i 2020 med produktion af VM-kvalifikationskampe. Det var så stor en succes, at forbundet indgik aftale med SPORT LIVE om Floorball Ligaen og pokal- og DM-finaler.

”Ambitionen i denne sæson er at løfte niveauet for tv-kampene, så vores sport ser bedst muligt ud på skærmen. Det er vigtigt for os med dækning på en tv-kanal, som tager floorball alvorligt og når bredt ud. Derfor er vi glade for at kunne forlænge vores aftale med SPORT LIVE i yderligere et år,” siger Carsten Nymand Provstgaard, direktør i Floorball Danmark.

Flemming Kjellerup, direktør i F3 Media Group, der står bag SPORT LIVE, tilføjer:

”Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde med Floorball Danmark om at vise det bedste af dansk floorball frem på tv. Floorball er en sportsgren med et stort tv-potentiale, og vi kan konstatere, at floorball også er i hastig vækst som tv-sport i de andre nordiske lande.”

SPORT LIVE kan ses af over en halv million danske husstande og distribueres via YouSee, YouTv, Waoo, Stofa, Norlys, Allente og lokale antenneforeninger.

Derudover er kanalen inkluderet i digitale abonnementer på udgivelser under Jysk Fynske Medier.

Kilde: Sport Live presse

I samme kategori

Back to top button