Streamingnyt

Danmarks gratis streamingtjeneste Pluto TV styrker sit sportsindhold med 3point.dk indhold og tv-kanal

Pluto TV indgår nu et nyt spændende samarbejde med Brøndby-fodboldfan-mediet 3point.dk, der bringer en bred vifte af indhold til streamingplatformen. Samarbejdet omfatter et ugentlig nyt program, beriget med et imponerende bagkatalog, herunder nøje udvalgte dokumentarer og interviews.

Samarbejdet mellem Pluto TV og 3point.dk er ikke blot en udvidelse, men også en styrkelse af Pluto TV’s eksisterende fodbold- og sportsrettigheder. Senest med EHF European League håndbold for mænd.

Ren derby-stemning på Pluto TV
Pluto TVs seere har allerede adgang til at følge FCK fanmediet ”Kvart i Bold” med programserien ”Indersiden” Med lanceringen af 3Point.dk er der dømt ren derby-stemning på Pluto TV, ved at samle de to største fanmedier inden for dansk klubfodbold.

Centreret omkring vært Nanna Møller Karlsen i den spændende podcast “BrøndbyLyd – Bag Facaden”, vil seerne hver uge kunne nyde et dybdegående videointerview med en personlighed, der har haft en markant rolle i Brøndby IF. Dette inkluderer nuværende a-trupspillere, lovende talenter og tidligere spillere eller trænere med unikke historier at dele.

Blandt de kommende interviews er fortællinger fra Brøndbys succesfulde U/19-træner Menno van Dam, den talentfulde venstreback Lukas Larsen, og de tidligere Brøndby-spillere Martin Ørnskov og Dennis Cagara. Disse interviews giver et dybt indblik i fodboldens verden, fra filosofier og ambitioner til personlige udfordringer og triumfer. Samt ikke mindst deres store kærlighed til Brøndby IF. Podcasten sendes på Pluto TV Sport tirsdage kl. 22. TV-kanalen fra 3point. byder på et væld af fascinerende materiale. Fra diskussioner, analyser og interviews, kommer kanalen til at være en dynamisk og engagerende platform for alle Brøndby fans. Første episode på Pluto TV kan ses i dag efter EHF European League for mænd hvor Skjern Håndbold møder svenske IK SÄVEHOF. Denne kan ses live på Pluto TV fra kl. 18.30. Programmerne fra 3 Point kan også ses on-demand.

General Manager for Pluto TV i Central- og Nordeuropa, Jesper Dahl, udtaler: ”Vi er glade for, at Pluto TV nu bliver hjemsted for både FCK og Brøndby fans. Samarbejdet mellem Pluto TV og 3point.dk er en fejring af sport, gode historier og mangfoldigheden i fodboldverdenen. Vi opfordrer alle fans til at følge med på Pluto TV for en spændende rejse bag facaden af Brøndby IF”.

Kilde: Pluto TV presse

I samme kategori

Back to top button