Dagens Mand på TV3 med ny vært fra 8. september

| torsdag 18. aug, 2016 16:56 | opdateret 07. sep, 2016 kl. 14:39 | 0 Kommentarer

Dagens Mand TV3Ville du turde stille dig op foran 20 smukke og rapkæftede piger, der lige præcis ved, hvad de søger hos en mand? Og lade dem dømme dig ude eller inde udelukkende bedømt på dit udseende? Det er blandt andet noget af det, mændene udsætter sig selv for i det verdensberømte datingshow ”Dagens mand”, som vender tilbage på de danske tv-skærme 8. september på TV3.

TV3 præsenterer i forbindelse med Dagens Mand et helt nyt værtsnavn på kanalen, for det bliver nemlig Mattias Hundebøll, der skal stå i spidsen for løjerne i Dagens mand, og han er begejstret for sit nye job.

– Det er kort fortalt den sjoveste fest på tv overhovedet – og I er alle sammen inviteret! En flok vanvittigt modige fyre bliver i hvert program kastet for hunløverne, som jeg kalder dem. 20 af de smukkeste og mest charmerende, rapkæftede og sexede singlepiger man overhovedet kan opdrive i kongeriget. Og så længe jeg gør mit arbejde ordentligt, så ender det hele med nogle fantastiske dates, måske et par frække kys og – hvis alting klapper – spirende forelskelse, siger han.

Del på:

Tags:

Gemt under:: TV-Nyt