Branche-NytNet-TV

I dag ruller TDC helt nye tv-pakker ud og større valgfrihed

TDC TV HomeTrio anmeldelseTDC TV er det tv-brand i Danmark, som netto fik flest kunder i 2013 – sammenlignet med konkurrenter, der i langt de fleste tilfælde har mistet kunder. Det får dog ikke TDC til at hvile på laurbærrene. Tværtimod.

I dag ruller TDC helt nye tv-pakker ud og med de nye pakker følger også større valgfrihed, idet kunderne kan tilvælge ekstra kanaler til pakkerne.

Nye tv-pakker med tilvalg af ekstra kanaler er ikke eneste tiltag fra TDC. For fortsat at kunne tiltrække tv-kunderne lancerer TDC Danmarks største TV Arkiv, trådløst multiroom, samt adgang til tv, film og serier på farten. Friheden til at vælge hvor og hvornår underholdning skal indtages er en del af den opskrift, der sikrer på TDC’s fortsatte succes på tv-området.

Fire nye tv-pakker

TDC har udviklet TV-produktet med udgangspunkt i grundige analyser, og eksempelvis er kanalsammensætningen blevet til gennem adskillige bruger- og tilfredshedsundersøgelser, så det matcher kundernes efterspørgsel,

– De fire nye pakker er sammensat, så de appellerer langt bedre til vores kunder. Før var det fx relativt dyrt at få adgang til de populære Viasat-kanaler, fordi man typisk skulle købe en større tv-pakke. Men nu har vi splittet Viasat-kanalerne op og lagt dem ud i flere pakker, forklarer René Brøchner, direktør for TDC Privat.

TV når det passer os 

TV Arkivet blev lanceret som en såkaldt silent launch 6. februar, men det har nu ikke forhindret kunderne i at benytte arkivet flittigt. De første tal indikerer, at danskerne er til danskproducerede tv-serier og kvalitets børne-tv.

– I dag vil vi se tv, når det passer os. Det behov imødekommer vi dels med TV Arkiv, hvor man kan finde allerede sendte programmer, som man kan pause og spole i efter behov, dels med muligheden for at købe ekstra kanaler, som man bestiller via selvbetjening online og som virker inden for en time, forklarer René Brøchner.

TV Arkivet er blot nyeste tilføjelse til tv-produktet, der understøtter strategien om at gøre underholdningen mere tilgængelig for danskerne både hjemme og på farten.

TDC-kundernes forbrug afspejler desuden medietendensen i at danskerne ser mindre flow-tv og mere indhold uafhængigt af tv-kanalernes programplan. Kunderne anvender i meget høj grad det omfattende video-on-demand katalog via TDC TV, samt muligheden for at kunne se tv, film og serier på smartphone, tablet og pc.

Fakta om tv-pakkerne – Lille, basis, mellem og stor

·  TDC TV Lille – er den mindste tv-pakke med 23 kanaler, primært målrettet små og ældre husstande, som er interesseret i pakken. TV-forbruget følger et traditionelt mønster, og det er de mest udbredte danske kanaler, som DR, TV2 og DR2, der trækker.

·  TDC TV Basis har 42 kanaler som appellerer til familien. Her er et bredt tv-udbud og noget for hele familien, fx børne- og ungdomsindhold.

·  TDC TV Viasat Mellem byder på 55 kanaler og retter sig mod den sportsinteresserede familie, som gerne vil betale mere for sportsindholdet.

·  TDC TV Stor er den største af pakkerne  – har 69 kanaler og er til dem, som bare vil have hele underholdningspakken, fx alle de bedste film fra Viasat.

Se mere på tdc.dk 

Kilde: TDC

I samme kategori

Back to top button