Branche-Nyt

CTO hos Allente kåret som Video Technologist of the Year

Jon Espen Nergård, Chief Technology Officer (CTO) hos den nordiske TV-distributør Allente, har modtaget prisen som Video Technologist of the Year ved VideoTech Innovation Awards i London, som er arrangeret af Digital TV Europe. “Selvom prisen går til mig, så er det en holdpræstation,” siger Jon Espen Nergård.

I de smukke omgivelser ved Church House Westminster i London samlede Digital TV Europe i går nogle af de mest indflydelsesrige organisationer inden for den globale videoindustri for at hylde årets tekniske præstationer. Priserne, som uddeles for tredje år i træk, omfatter kategorier som Advanced TV Service of the Year, OTT TV Technology of the Year og Live-streaming Initiative of the Year.

Den nordiske TV-distributør Allente var med CTO Jon Espen Nergård nomineret til både Advanced TV Innovation of the Year og Video Technologist of the Year. Sidstnævnte gives til enkelpersoner, hvilket kun er tilfældet med to af priserne.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Det var en ydmyg Jon Espen Nergård, der gik på scenen for at modtage den prestigefyldte pris Video Technologist of the Year Award:

“Selvom prisen går til mig, er det her en holdpræstation. Det faktum, at Allente i år på mindre end seks måneder har formået at blive en af de​​ første operatører i verden, der har gennemført integrationen af ​​Google Common Broadcast Stack i en Android TV Operator Tier TV-boks, skyldes et fantastisk samarbejde mellem mit team hos Allente, Kaonmedia, Nagra, Broadcom, 3SS og Google. Oven i dette lancerede vi en B2B-app, der revolutionerer TV-oplevelsen i hotelbranchen, og det kunne vi ikke have gjort uden fantastiske team-præstationer hos både Allente og vores leverandører.”

Stuart Thomson, redaktør for Digital TV Europe: ”Jon Espen Nergård skiller sig ud som en teknolog, der konsekvent sætter kundens behov i centrum. Han har gennem hele sin karriere udvist eksemplarisk teknologisk lederskab med blik for innovation. Allentes implementering af Google Common Broadcast Stack er et klart eksempel på det. Han er en meget værdig vinder af prisen Video Technologist of the Year”.

Læs mere om VideoTech Innovation Awards

Om Allente:

Allente er en nordisk tv-distributør, der tilbyder OTT og tv-løsninger af høj kvalitet via både satellit og bredbånd til over en million kunder i Sverige, Norge, Danmark og Finland. Virksomheden blev grundlagt i maj 2020 efter en fusion af Canal Digital og Viasat Consumer. Det nye selskab har hovedkontor i Stockholm og Oslo, administrerende direktør er Jonas Gustafsson. Virksomheden ejes 50/50 af Telenor Group og NENT Group.

Kilde: Allente presse

I samme kategori

Back to top button