Streamingnyt

Crashing – ny komedieserie fra HBO

crashing HBO NordicCrashing er titlen på en ny komedieserie fra HBO. Serien er skabt af Pete Holmes og Judd Apatow og den får premiere 20. februar på HBO Nordic

Crashing er baseret på Pete Holmes’ egne erfaringer som komiker og giver et humoristisk og skævt indblik i den uforudsigelige standup-verden. Judd Apatow (HBOs Girls) har produceret serien og instrueret to afsnit.

Pete lever et trygt forstadsliv sammen med konen Jessica (Lauren Lapkus), som han har været sammen med siden gymnasietiden. Han drømmer om at slå igennem som standup-komiker, men har endnu ikke haft held med det. En dag finder Pete konen i seng med en anden mand, hvilket får ham til at flygte til New York – uden at han helt ved, hvordan han skal klare sig i storbyens standup-jungle. Han bliver nødt til at “crashe” på tilfældige bekendtskabers sofaer, og samtidig skal han starte helt forfra med livet – både privat og professionelt.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Foruden Pete Holmes medvirker også Lauren Lapkus (HBOs Animals) og George Basil (Flaked) samt en række kendte komikere, blandt andre Dave Attell, Hannibal Buress, Artie Lange, T.J. Miller, Jim Norton, Rachael Ray og Sarah Silverman, der alle spiller sig selv.

I december 2016 debuterede Pete Holmes på HBO med den sjove comedy special Pete Holmes: Faces and Sounds, der stadig er tilgængelig på HBO Nordic.

Crashing består af 8 afsnit og har premiere den 20. februar på HBO Nordic.

https://youtu.be/7fMEEo2Szts

I samme kategori

Back to top button