Chromecast Ultra koster 630,-

| tirsdag 04. okt, 2016 20:28 | opdateret 04. okt, 2016 kl. 22:29 | 0 Kommentarer

chromecast-ultraVil du have Ultra HD mulighed via din Chromecast, så skal du have fingrene i den nye Chromecast Ultra, som Google netop har annonceret. Prisen på den nye model er 630,-, og du kan skrive dig op, og få besked til om hvornår den kan bestilles.

Chromecast Ultra understøtter udover Ultra HD opløsning både HDR 10 og Dolby Vision HDR varianten. Det er en positiv overraskelse, omend HDR generelt endnu ikke er så interessant set med danske briller. Netflix tilbyder indhold med den mulighed, men endnu i begrænset omfang.

Ifølge Googles salgstale for Chromecast Ultra, så skulle den være hurtige til at hente indhold (1,8 gang hurtigere). Måske i erkendelse af, at alle ikke har hurtigt nok WiFi til Ultra HD indhold, så er der på den nye Chromecast indbygget kablet netværksmulighed, placeret på strømforsyningen.

Med en pris på 630,- så er den altså dobbelt så dyr som Chromecast 2. Så vi forventer måske nok ikke, at den nye model bliver en storsællert specielt, når endnu ikke er så meget indhold tilgængeligt i UHD/HDR. Det er dog interessant at Google begynder at sælge og udleje Ultra HD film  og serier,  når Chromecast Ultra frigives. Ikke nogen detaljer omkring mængden af uhd indhold eller om HDR understøttes.

Del på:

Tags: , , ,

Gemt under:: Streaming