Branche-Nyt

Cecilie Hother ny vært på TV 2 Fri

Cecilie Hother
Cecilie Hother
Foto: Gudmund Thai / TV 2

TV 2s nye fritidskanal, TV 2 Fri, har fundet den første af hovedværterne til udsendelserne fra FRIHUSET, hvorfra der hver dag skal sendes to timers direkte tv til danskerne. Udsendelserne fra FRIHUSET bliver nogle af kanalens fyrtårnsprogrammer og vil handle om det nære – om hus og have, om dyr og natur, om vejr og om meget mere af det, der optager danskerne i deres fritid.

– Jeg elsker nye udfordringer, og med denne er jeg så heldig, at det kombinerer mine faglige kompetencer med min lyst til at prøve noget helt nyt.  Der er ikke noget mere motiverende end at være med til at bygge noget op fra bunden. På TV 2 Fri får jeg mulighed for at prøve kræfter med en ny værtsrolle og tage temperaturen på andet og mere end vejret, og det glæder jeg mig rigtig meget til. Det bliver fantastisk at komme i gang og være med til at give danskerne et nyt program på en ny kanal, siger Cecilie Hother, kommende vært på TV 2 Fri.

Maiken Wexø, der er kanalchef for TV 2 Networks og dermed også for TV 2 Fri, er begejstret over Cecilies comeback hos TV 2:

– Vi har længe haft kig på Cecilie til rollen som vært i FRIHUSET, så vi er meget glade for nu at kunne melde vores samarbejde ud. Cecilie er god til at tale med mennesker og har stor interesse for alle de ting, som vi vil beskæftige os med på TV 2 Fri, og så har hun en skøn udstråling og et friskt humør, som er meget smittende, og som danskerne kan glæde sig til at være i selskab med hver dag på Fri fra 1. maj, siger Maiken Wexø.

Udsendelserne fra FRIHUSET skal produceres af produktionsselskabet Eyeworks. TV 2 har allerede indgået en række distributionsaftaler for TV 2 Fri, og der er fortsat forhandlinger med flere distributører og med antenneforeninger.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button