Nyheder

Cecilie Frøkjær får eget bogprogram på TV 2 CHARLIE

Cecilie Frøkjær Bog Show TV 2 Charlie
Cecilie Frøkjær får sit eget program på TV 2 CHARLIE.
(Foto: Steen Evald / TV 2)

Cecilie Frøkjær har altid været en læsehest, lige siden hun lærte at læse og i 1. klasse hakkede sig igennem ‘Pelle Haleløs’. Siden er der blevet kværnet en hel del bøger, og hun har også i samarbejde med bl.a. Lise Nørgaard og Jane Aamund udgivet flere bøger. Nu får den populære vært mulighed for at kombinere sin begejstring for bøger med sine gode egenskaber som talkshowvært, når hun hver onsdag inviterer fire aktuelle forfattere og læseglade danskere til en personlig, sjov og rørende snak.

– Det er ikke anmeldelser og højpandet tekstanalyse men gode og underholdende historier om bøgerne og forfatterne. Som seer bliver man både underholdt og samtidig klogere på de aktuelle bøger. I sofaen vil sidde mennesker, der aldrig har mødt hinanden før – de har kun tilfælles, at de har udgivet en bog som f.eks. Joan Ørting og Kjeld Hillingsø, fortæller Cecilie Frøkjær, der forsikrer seerne om, at alle kan se med, uanset om man har læst bøgerne eller ej.

Bestsellere, selvbiografi og fagbøger
I ‘Cecilies Bogshow’ er der plads til alle genrer: romaner, krimier, selvbiografier og fagbøger. Seerne kan f.eks. møde krimidronningerne Sara Blædel og Elsebeth Egholm, forfatterne Leif Davidsen og Helle Helle, kendte mennesker med selvbiografier som Bent Fabricius Bjerre og Vigga Bro og fageksperter inden for mad og sundhed som Adam Price og Christian Bitz. Den gode og overraskende samtale er i centrum, og Cecilie Frøkjær sørger for med sin afslappede facon at skabe en uhøjtidelig stemning med plads til masser af humor og grin.

CHARLIE byder Cecilie Frøkjær velkommen
For seerne på TV 2 CHARLIE er Cecilie Frøkjær et kendt og elsket ansigt. Det er første gang hun får sit eget program, og man har tidligere kunne opleve hende som paneldeltager i ‘Spørg Charlie’ og som Michael Meyerheims medvært ved ‘Charlies Hjertegalla’.

– Vi er virkelig glade for at kunne give Cecilie sit helt eget program på CHARLIE. Endnu mere tilfredse er vi over, at hendes første program på kanalen bliver ét, som hun har selv har fået ideen til, og som hun virkelig brænder for. Det bedste fjernsyn laves af folk, der virkelig har passion, og det kommer man til at kunne mærke i ‘Cecilies Bogshow’. Hun vil smitte alle os andre med læselyst, og på en særdeles underholdende måde inspirere os til, hvad vi skal hive ned af boghylden, siger kanalchef for TV 2 CHARLIE, Sune Roland.

Stærk premiere med krimidronningen og kongen af showbiz
I det første program onsdag 18. februar kl. 21.40 får Cecilie Frøkjær besøg af Danmarks krimidronning, Sara Blædel, der netop har modtaget De Gyldne Laurbær, og som lige nu arbejder på et gennembrud i USA. Bogaktuelle Bent Fabricius-Bjerre fortæller om sit liv med musik og kunsten at genfinde melodien i modgangstider. Hjerneekspert Peter Lund Madsen giver tips til den perfekte herregarderobe, som han viser frem på egen krop, og så fortæller TV 2s korrespondent Simi Jan om at føde midt i en krigszone.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button