Streamingnyt

CBB Mobil lancerer mulighed for tilkøb af streaming

Nu kan kunderne hos CBB Mobil kombinere deres mobilabonnement med streaming fra CBB MIX, hvor de kan vælge mellem indhold fra HBO Max, TIDAL, TV 2 PLAY og Viaplay.

Valget af navnet til CBB MIX er ikke tilfældigt. Kunderne kan selv sammensætte den underholdning, som de ønsker at abonnere på fra måned til måned med så få begrænsninger som muligt. Det betyder, at kunderne løbende kan skifte mellem tjenesterne, tilkøbe nye eller fravælge eksisterende, så længe de har valgt mindst to.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Eneste forudsætning for at tilkøbe streaming er, at man er kunde hos CBB Mobil med et mobilabonnement på minimum 99 kr./md.

Tilkøb af nye tjenester træder i kraft med det samme, mens afmelding af en eksisterende tjeneste stopper ved næste månedsskifte.

CBB Mix Priser

Tilkøb af to streamingtjenester: 150 kr./md

Tilkøb af tre streamingtjenester: 200 kr./md.

Tilkøb af fire streamingtjenester: 250 kr./md. (200 kr./md. t.o.m. 31/12/2023 ved køb senest 20/3/2023).

CBB Mobil har prioriteret, at det er eksisterende kunder, der først får tilbuddet om at købe de fire streamingtjenester i CBB MIX til en ekstra fordelagtig intropris. I løbet af foråret bliver det muligt for nye kunder at tilvælge CBB MIX, når de opretter sig på CBB.dk, via CBB’s kundeservice eller hos en partner. På længere sigt er der også planer om at videreudvikle konceptet og tilføje flere tjenester, hvilket vil blive kommunikeret til kunderne løbende.

“I CBB Mobil har vi i mange år haft Danmarks mest tilfredse og loyale mobilkunder. Den position vil vi naturligvis gerne bevare. Derfor har vi med CBB MIX taget den fleksibilitet og enkelhed, som vores kunder sætter pris på fra vores mobilabonnementer og overført det til streaming. Med konceptet giver vi kunderne maksimal frihed i forhold til valg og udskiftning af streamingtjenester efter behov. Alt sammen naturligvis med udgangspunkt i den gode kundeoplevelse og til vores kendte små priser,” udtaler Nikolaj Boserup, direktør for CBB Mobil.

“Danskerne er storforbrugere af streaming. Men samtidig er vi også blevet mere økonomisk bevidste med et stigende ønske om at få værdi for de penge, som vi bruger på underholdning. Derfor har vi udviklet CBB MIX, som vores bud på, hvordan vi kan tilbyde fleksibel streaming baseret på vores grundværdier om at være ærlige, kærlige og uden bøvl. Her kan kunderne selv blande tjenester, som de har lyst, efterhånden som deres behov ændrer sig, uden at skulle bekymre sig om en masse krav og ting med småt,” siger Nikolaj Boserup.

Kilde: CBB Presse

I samme kategori

Back to top button