Streamingnyt

CBB Mix klar til salg til alle

Alle underholdningslystne danskere kan få glæde af det nyeste skud på stammen fra CBB Mobil – CBB MIX. CBB MIX blev allerede i januar lanceret til CBB’s egen kundebase, men nu er der endelig åbnet op for resten af danskerne.

Med CBB MIX kan kunderne nemt kombinere deres mobilabonnement med underholdning i form af TV, film, serier og musik fra HBO Max, TIDAL, TV 2 PLAY og Viaplay. Kunderne kan selve blande deres mobilabonnement og tilkøbte tjenester frit, som de har lyst, efterhånden som deres behov ændrer sig.

CBB Mobil har i mange år haft Danmarks mest tilfredse og loyale mobilkunder. Fleksibiliteten og enkeltheden fra vores mobilabonnementer er nu overført til streaming, og CBB melder at de kan allerede nu se, at de binge-lystne danskere er vilde med konceptet.

”Eksisterende kunder fik tilbuddet allerede i januar, og de har taget rigtig godt mod løsningen. Ikke mindst imod den fleksibilitet og enkelthed, der gør CBB MIX til noget særligt. Forventningerne er høje, og jeg er spændt på at se, hvordan danskerne reagerer. Noget tyder på, at vi har ramt rigtigt med muligheden for, at kunderne nemt selv kan blande tjenester, efterhånden som deres behov ændrer sig,” siger Nikolaj Boserup, direktør for CBB Mobil:

Læs mere om CBB MIX her: Få streaming sammen med dit abonnement — til små priser (cbb.dk)

Kilde: CBB presse

I samme kategori

Back to top button