Streamingnyt

Casper Christensen rykker til Norge for at lave ny Viaplay serie

Casper Christensen er i disse dage netop blevet færdig med optagelserne til en ny Viaplay Original i Norge. “Casper Erobrer Norge” er en fiktiv dokumentarserie, en såkaldt mocumentary, der viser danskerens desperate forsøg på at blive berømt i nabolandet Norge. Serien vil premiere på Viaplay og TV3 til næste år.

Serien handler om Caspers forsøg på at opnå berømmelse udenfor det danske kongerige, efter at danskerne efterhånden er blevet godt trætte af at høre om komikerens mange eskapader og skandaler. Ifølge Casper selv er serien ikke en ny “Klovn”, men har sin egen fortælling, hvor det er lykkedes at få mange norske berømtheder med på Caspers eventyr i nabolandet.

– Det bliver langt vildere, mere dokumentarisk, og i modsætning til Klovn, hvor hver episode er en historie, kommer historien til at strække sig over hele sæsonen, siger Casper Christensen.
Det er første gang Casper er på optagelser i Norge, og komikeren sender stor ros i nordmændenes retning.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Det har været enormt sjovt at indspille en serie i Norge. Grundlæggende er der ikke den store forskel på at indspille i Danmark og i Norge, men jeg er blevet mødt af en kæmpe imødekommenhed og stor velvilje fra de norske gæsteskuespillere, som jeg ikke har oplevet før. Det er jeg enormt taknemmelig for, siger Casper Christensen.

Optagelserne blev afsluttet i november og serien forventes at få premiere senere i 2019. Blandt de øvrige skuespillere, der er med i serien, er der fra nordmændenes side et velkendt persongalleri, som består af både verdensmestre, etablerede skuespillere og profilerede forretningsmænd på castlisten.

– Casper Christensen startede sin kommercielle karriere hos TV3 for snart 25 år siden, og det er glædeligt at byde ham velkommen tilbage i Nordic Entertainment Group-regi. Vi glæder os meget til at præsentere vores seere på Viaplay og TV3 for ‘Casper Erobrer Norge’ som er fyldt med satire og komik, og byder på et underholdende kultur-clash i mødet med nordmændene, siger Kenneth Kristensen, programdirektør hos Nordic Entertainment Group, Danmark.

Serien er skrevet af Casper Christensen og produceret af The Bunch og Kasper Colding for Viaplay og TV3. Casper Erobrer Norge kommer til at bestå af otte episoder á 22 minutter. Serien forventes at få premiere på TV3 og Viaplay i 2019.

Kilde: Viaplay presse

t?a=1648236828&as=1115883496&t=1&tk=0&i=1Annonce

I samme kategori

Back to top button