Canal DigitalBranche-Nyt

Canal Digital er Danmarks bedste til digital kundeservice

Canal DigitalCanal Digital Danmark har vundet førstepladsen i digital kundeservice i årets Kundeservice Award 2013, der gennemføres af Dansk Industri Service i samarbejde med analysevirksomheden Wilke. Omfattende research, interviews med mere end 1000 forbrugere, mystery shopping og kundeadfærd i de forskellige digitale kanaler ligger til grund for prisuddelingen.   

Kravene til virksomhedernes adfærd og service på nettet er i stærk vækst, for de digitale fingeraftryk virksomheden sætter her, kan ikke blot viskes væk. De bliver ved med at være synlige, og forbrugerne deler mere end nogensinde holdninger til og oplevelser med virksomheder og produkter via sociale medier.

Hos Canal Digital førte et mangeårigt og målrettet arbejde med værdier og kundeservice til en beslutning i 2011 om, at kundeservice på nettet skulle prioriteres lige så højt som den traditionelle kundeservice via telefon. Dette resulterede allerede i slutningen af 2012 i, at Canal Digital indtog en klar førsteplads i rating på Trustpilot. I dag er Canal Digital den eneste blandt 13 tv-udbydere i den øverste grønne kategori med 4 ud af 5 stjerner. Kundetilfredsheden, som Canal Digital måler hver dag blandt de kunder, som er i kontakt med Kundeservice, er ligeledes i top med mellem 90 og 92 procents tilfredshed. 

Kundeservicedirektør Jes Badstue Pedersen siger om den digitale førsteplads:

”Internt hos os i Canal Digital er DM i digital kundeservice nok den mest prestigefyldte af de kundeservicepriser, der uddeles. For det er en samarbejdspris. Vores succes hos Canal Digital skyldes lige dele traditionel kundeservice know how, lige dele digitale kompetencer samt lige dele fantastiske supportmedarbejdere hos vores outsourcing partner, LN Eurocom. Vi har haft en klar vision, store ambitioner, tydelige mål og opfølgning. Og her til masser af drive og engagement samt, ikke mindst, kundefokus i alle led af værdikæden. Dét er opskriften på god kundeservice hos Canal Digital.”

”Vi var fra starten enige om, at vi skulle være lige så gode til kundeservice på web som på telefon”, fortæller Thomas Sønderstrup, direktør for Online hos Canal Digital og fortsætter:

”Vi lagde derfor en plan for, at vi i løbet af 2012 ville nå følgende; Etablere et facebook team i Kundeservice, lancere chat på vores hjemmeside, lancere ”ring mig op” funktion for nye og eksisterende kunder, starte support på Trustpilot og opnå en grøn rating på Trustpilot. Vi kan i dag sætte flueben ved hele striben. At vi får denne pris understreger, at kundeservice handler om dialog mellem mennesker og ikke mellem maskiner og systemer. Vi har ikke den teknisk set mest avancerede løsning, men vi har det, kunderne efterspørger. Vi er der, hvor kunderne er.”

Om Canal Digital:

Canal Digital Danmark A/S leverer satellit-tv i markedets bedste kvalitet til enkle og gennemskuelige priser. Et bredt og varieret udbud af tv-kanaler leveres i HD-kvalitet, herunder tv-kanaler fra blandt andre Discovery, BBC, National Geographic, Eurosport, TV 2, DR og C More. Kanal 5, 6’eren og Canal 9 sendes ligeledes i HD-kvalitet. Alle Canal Digitals kunder har endvidere adgang til On Demand tjenesten Canal Digital GO med mere end 2500 film og attraktivt On Demand indhold fra mange forskellige populære tv-kanaler. Canal Digital er en del af Telenors forretningsområde Telenor Broadcast og har virksomheder i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Kilde: Canal Digital

I samme kategori

Back to top button