TV-Nyt

Camilla Martin får nyt job – starter på TV 2 Sport 1. september

Efter en række år hos Nent Group og blandt andet som vært på fodboldmagasinet ’Onside’, skifter Camilla Martin til TV 2.Den 47-årige sportsvært Camilla Martin ansættes på TV 2 SPORT fra 1. september.

– Jeg glæder mig rigtigt meget til et nyt sports-tv-kapitel på TV 2 og til at møde alle mine nye kollegaer. Sport er en kæmpestor del af mit liv, og jeg ser frem til at få lov til at arbejde videre med sportsverdenen hos TV 2.

Ansættelsen af Camilla Martin beskrives af TV 2, som et led i styrkelsen af deres fodboldredaktion, der skal være med til at sikre vækst på TV 2 PLAY og samle danskerne, når TV 2 fra 2022 skal dække det danske herrelandshold i fodbold.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Hos TV 2 SPORT er kanalchef Kristian Hyldgaard meget begejstret for, at Camilla Martin har sagt ja til nye udfordringer hos TV 2.

– Jeg ser Camilla Martin og TV 2 SPORT som et perfekt match, hvor faglighed og godt selskab går hånd i hånd. Vi har en rigtigt dygtig fodboldredaktion med en solid blanding talent og erfaring. Camilla vil give vores fodbolddækning et yderligere løft og samtidig bidrage ved dækningen af mange af vores øvrige rettigheder – ikke mindst badminton.

– Camilla Martin har – med sin baggrund som topatlet og vært og ikke mindst sin nærværende personlighed – udviklet sig til at være en af de bedste sportsværter i Danmark. Hun formår både at få atleterne til at åbne mere op og give noget af sig selv. Som seer kan man i dén grad mærke hende på den anden side af skærmen, hvilket vi senest oplevede under den nylige dækning af EM-slutrunden og det danske herrelandshold.

Camilla Martin takker i forbindelse med nyheden TV3 Sport og Viaplay for de 14 års samarbejde.

“Jeg har haft 14 fantastiske år på TV3 Sport med dejlige kolleger. Jeg skylder dem hele min TV-opdragelse og måde at gå til TV-mediet på. Jeg tager masser af gode minder med mig fra huset, og fra alle de rettigheder jeg har været med til at dække,” lyder det fra Camilla Martin.

TV3 Sport og Viaplay vil nu kigge på, hvem der fremover skal løse Camilla Martins opgaver, og sportschef Kim Mikkelsen siger:

“Camilla Martin har været en fantastisk ambassadør for NENT Group og en skattet kollega. Vi er glade for at have haft hende på holdet, og vi ønsker hende held og lykke med de fremtidige opgaver. Camilla efterlader et stærkt indtryk, men også en redaktion med masser af stærke kolleger, som kan løfte hendes opgaver. Nu går vi i gang med at se på, hvordan vi lægger puslespillet efter Camilla”.


I samme kategori

Back to top button