Streamingnyt

C More teaser to nye serier der er på vej i 2016

Efter nogle måneder med rekord mange seriepremierer lader C More op til et nyt serieår. 2016 byder på en lang række eksklusive seriepremierer på tjenesten lover de i deres pressemeddelse.

I første omgang omtales to ny serier, Hap og Leonard og The Girldfriend Experience.

Hap and leonard C MoreHAP AND LEONARD

Det umage makkerpar, Hap og Leonard, kører en fællesfront mod kriminelle i LaBorde i Texas. Hap (James Purefoy) har siddet i fængsel for at være militærnægter, og han har også et anspændt forhold til ekskonen Trudy (Christina Hendriks, ”Mad Men”). Leonard (Michael K Williams) er en homoseksuel Vietnamveteran med en kort lunte. Serien er skabt for Sundacnce TV af Nick Dimici og Jim Mickle efter Joe R. Lansdales bøger.

THE GIRLFRIEND EXPERIENCE

Riley Keough og Mary Lynn Rajskub (”24”) spiller hovedrollerne i The Girldfriend Experience. Steven Soderberghs dramaserie er inspireret af hans film af samme navn. Serien fortæller historien om kvindelige escortpiger, som udover intim hygge også tilbyder kunderne en relation af mere alvorlig karakter. Independentfilmfolkene Lodge Kerrigan og Amy Seimetz har skrevet manuskript til og instruerer serien, som kommer fra Starz.

Der er endnu ikke sat premieredato på de to serier, men vi følger naturligvis op på det når de kommer.

I løbet af 2016 kommer mange flere serier til C More fra selskaber som AMC, Starz, FremantleMedia og Sundance TV.

Blandt de serier som vender tilbage på C More med nye sæsoner i løbet af 2016 er Girls, Game of Thrones, Halt and Catch Fire, Veep, Turn, Ash vs Evil Dead og Peaky Blinders.

Kilde: C More

 

Relaterede artikler

Back to top button